Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lokom? To ona firma koju hvale svi načelnici u KS.....hmmmmm
Firma pod SDA utjecajom
U povjerenju: I načelnik Novog Grada je s njim u šemi!!
@Fokus11 Svakako. Nikako sadasnji metalik zeleni.. Ne moze to bit', to su ljudi s moralnim nacelima...
Akcija: ZaDruga ?
Čudi me pa ga nisu branili oni buzdovani sto rade u Centru "Safet Zajko"...
Bas me iznenadilo da se zove Ramiz. Stalno udaraju po postenim i dobrim ljudima, bosnjacima, muslimaaaaaaaaaaaaaaanima.
Naravno mi znamo da nas načelnik nije znao za kriminalne radnje njegovog bliskog saradnika kojeg je i sam zaposlio
bacite ga u azil,pa nek crkne tamo kao što je ubijao jadne zivotinje.
Presumpcija.
Hajde i rumenog bar na jedan dan
Prikladan naziv akcije, zadruga od drzave, zadruga medju krimosima i banditima, a svi u istom kolu i mafijasi i "drzavnici".
Pa lijepo sad i načelnika uhapsiti. Svi preko veze dolaze na pozicije i unaprijed se znaju šeme za pranje i otimanje novca. Niko u tome nije uspješan kao SDA. SDA do groba!!!
Banda tuzilačka u službi predizborne kampanje
Jesu li oni dio mafijaskog klana koji je exportirao male pse i macke za EU u javne kuce za opcenje sa zivotinjama?
E bas mi drago..
polako,pranje novca,nepotizam prilikom zaposljavanja...u tom Lokomu od higjenicarke,vrtlara do sefa,direktora je SDA kadar-Novog Grada,hvala I Edendicu sto je manekenu svom kumu Amilu dao poziciju direktora,koji je uskoro privatni hotel otvoriti,odkle pare care?
jedan ozbiljan komentar: zločinačko tužilaštvo pod kontrolom duduk,čović,šćepo,piškić, ... , zločinaca, ne bavi se hapšenjem terorista,zločinaca,kriminalaca, ........ , već hapse političke protivnike svojih mentora! p.s. sa ovakvim pravosuđem mi smo došli u situaciju da su pošteniji građani po zatvorima a ubice i kriminalci slobodno šetaju!
@Nokian808 ne ! nego covjek kaze otvoreno da moramo istrazutu MILIJARDE POKREDENE OD STRANE HRVATA ( kladionice , import export , nafta , itd ) I SRBA ( oni su sve prodali ...) ,.. ps. Srbija ko nokija
Pa dokle vise braco Bosnjaci?