Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jucer na Ilidži sjedim u autu i gledam kako dva migranta kupe kolica od ljudi i uzimaju lovu, za sat vremena ubili su 100KM marku po marku neznam zasto nema policije da reaguju.
Ispred Binga
Zasto? Nije nista zabranjeno. U drugim drzavama zaposljavaju ljude da vracaju kolica, kako se to ne bi desavalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vratiti sve muskarce u maticne zemlje ako su bez porodice i bez posla.
Koliko znam maloljetno lice ne smije biti bez roditelja samo vani iza 24:00. Kako je moguce da je maloljetno lice uopste doslo iz Sirije?
Zasto migranti slobodno setaju po BiH??? zasto prihvatni centri nisu zatvorenog tipa? nema nikave logike da tako i ne bude
Zato što naša zemlja garantuje osnovna ljudska prava i slobode, a među njima je i sloboda kretanja. To što ti predlažeš je koncentracioni logor. Takva mjesta otvaraju fašisti.
htjeli smo njemacki i austrjiski nivo pa eto vam
Bjegunac Zoran Galic ih upustio drzavu i sada se krije u drzavi koja po ambasadoru Marfiju ispunjava uslove za clanstvo u EU i NATO-u jer se navodno bolje bore protiv korupcije od Bosne. Vidimo kako se bore, kriju kriminalce, Panama II
u 17 sati popodne,nije navečer...
OS moraju izaci na granice.Ovi ce na lose odvest BiH nesigurnoscu.
A kreno u bolji život.
neka je