Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav bolesnik moras biti da bolnici das ime „srbija“ bolesna nacija!
Jos ako im je taj "doktor" dobio diplomu zajedno sa Bakirovom Sebijom, onda je i kod "njih" sve otišlo u helać
Bosna je matica
Sterilizacija rađena Stevinom rakijom
Istočno Sarajevo skup selendri bez organizovanog prevoza i gdje domaće životinje idu normalno ulicama. Kakav grad i crna urbana cjelina? Trolu nisu u stanju da povezu sa Sarajevom 30g nakon rata a govorimo o cirka km do 2 linije.
Čuj bolnica srbija hahahahahahahahahah kako se boje istine Wallachia odatle su došli. Sad Wallachia-u bacaju pod tepih a ovo uzdižu.
Preimenovati bolnicu u "Sebija".
Bolnica k'o i naziv, pogana
Bolnica Srbija u sarajevskom kvartu... šta smo doživjeli
Cuj bolnica srbija
Vazno je da se bolnica zove srbija, jedno oko manje vise ebo to
Da Bog da pomrli svi
Kakvi su ono hijeroglifi?
To se u KCUSu nikad nije desilo iako tamo rade bez diplome. Onda nisu ni u srpskom Sarajevu nešto
Bolnica Srbija,sportska dvorana Srbija,apoteka Srbija,pozoriste Srbija,park Srbija,kino Srbija,kafana Srbija... zamisli pita mama malog gdje tata.. kaze mali u Srbiji...
Bolnica Srbija u BiH?! Debilizam par excellence!
Sebiju nagažovali, obeća li joj diplomu sa Sokoca. Sve potkovano
je li to doktor sa medicinskog fakulteta na sokocu? aksam schule
Upratio sam da ovi iz iz entiteta sve vise komentarisu po klixu , jarane ba hajte tamo svoje portale komentarisite dosadni ste.....