Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakuhali zbog koverte 🤣🤣
Umjesto da se ujedine i da budu oslonac malom broju Bosnjaka u Bosanskom Novom oni se izmedju sebe biju za sitnice.
Nesuglasice unutar SDA😎
Znaci kad hoces gataru da ti prorekne buducnost,idi hodzi,e majko mila sta rade,haman jos se javno tuku,sramota ziva,narod sludjen nemozes vise vjerovat ni hodzama,pokvaren vakat i drustvo.
jedan tvdio da je bolji ronaldo a drugi da je mesi...i do vrhunca je doslo kad je ovaj prvi rekao da je bolja pjevacica hajrija gegaj od dare buba mare...tu je nastao fajt...
Koji propali System boze sacuvaj i oni hoce da mi pricaju o moralu
S obzirom na poznate činjenice naslov bi trebao da bude "Glavni imam u Bosanskom Novom fizički napadnut od strane bivšeg glavnog imama", a ne "potukle se hodže". Pa nije 10 hodža učestvovalo u incidentu i zna se ko je napao a ko se branio.
Daleko veći grijeh po islamu je uzimanje koverti s novcem i bavljenje zapisima praveći pakt sa džinima, ali eto navikli smo da hodže čine te velike grijehe po islamu, ali je mnogima čudno što su u ugostiteljskom objektu.
Kako je iz policije potvrđeno za Klix.ba, jučer je efendija Ihtijarević prijavio policiji napad, koji se dogodio 26. decembra u ugostiteljskom objektu "Venecija" u Bosanskom Novom. --- Nista od poso-kuca-dzamija nego poso-krcma-dzamija😜😝🤣🤣
Bas se nasmijah al nije to samo u B.Novom.
naprijed naši......
Hajde sto te se tukli a kud će te u kafani drage moje efendije.
Slika i prilika SDA muslimana. Ruglo i sramota.
Hodza,vjernik,treba da bude ugled mirnoće i price,da zrači pozitivnošću, a vidi naših,potukli se.Oduzmi im licencu i zdravo.
Neeeećeš ga ovdje zaklanjat.
No Coment...
Ako imaš problema sa sihirima, otiđi ef. Vakufcu da prebije džine.
alkohol je cudo
Hodze su protuhe i licemjeri. Nizasta ih Bog nije dao pa su otisli u hodze jer drugo nista i ne znaju u zivotu.
Ja mislio oko Deda Mraza