Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ja Gospe mi hahahahah
kako ja nikad ne pronađem plantažu... tačno nemam sreće.
Sta je to tako crno, nepusi to otrovat ces se. Ako niste probali, gelato, girl scout cookies, wedding cake, sour diesel, strawberry shot cake....neznate sta je plantaza :)
wedding cheesecake i jack herer odlicne sative
Jazuk lijekova...
Kakva su ovo čudna vremena došla da neko sa skoro 60 god. uzgaja marihuanu , i da kod sebe ima cak i amfetamin! Moj djed je u tim godinama se igrao s nama, svojim unucima, i svima nam govorio da nema hljeba bez motike.
Ja ovdje stalno citam "pustite ljude sto posteno zaradjuju i uzgajaju lijek", a kad god nadju neku plantazu nadju i automatsko oruzje. Kako sav taj posten svijet ima puske?
zato što ćeš to u svakoj kuci naći
Ne samo da imaju puske, nego i eksplozive i bombe. @bumfights - Jarane, ne znam u kojoj ti vukoyebini živiš, ali nije tačno da se to u svakoj kuci može naći.
Zasto su iskljuceni komentari na vijesti o smrti djeteta od epidemije morbila?Umiru nam djeca na KCUS-u od davno iskorijenjenih bolesti,a oni gore jos ni direktora nisu izabrali za 2 godine otkad su na vlasti.Stravicno sta nam radi Trojka.Da je Sebija direktorica komentari bi bili otvoreni i bilo bi ih jedno 1000 za 15 minuta.
Djeca umiru jer su mame pametnije od doktora, a ne zato pto trojka neke veze s tim ima,,, vidiš da je momak od 17 godina, trojka na vlasti je dosta mlađa... Mame krivi, toliko brinu da ne žele vakcinisati djecu vakcinom koju su i same primile, jer eto, niko ne brine kao majka, majka najbolje zna i pijan ko Majke. Usput rečeno Sebija je 'Gospođa ministarka' sposobna a ne podobna, dabome
To je onaj lik iz GTA San Andreas-a :D