Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA MISLIO PIRIC ADNAN OBAVJESTAJAC NARKODILER
Sve ovo vodi u sami vrh OSA-e i SDA.
Preko Sky-ja se sve živo na veliko radilo. Šta će ovdje još popadat, ovo je tek početak.
Napisite gospodi puna imena i prezimena! Da se zna!
Ok, i ove kloševe je lijepo uhvatiti, ali kad će velike ribe iz Sky aplikacije.
Haaalo u kojoj državi organizator grupe se uspije nagoditi da izađe u kućni pritvor.
Radi FUP ove godine pravo svako čast, nastavite da dođemo i do uvoznika otrova za mlade i naravno pojačajte rad po privrednom kriminalitetu i vratit ćete ugled da se opet strahuje gdje se FUP pojavi, a na dobrom ste putu.
Jos samo da nam tuzitelji pocnu rafiti svoj posao pa gdje bi bilo kraja ovoj drzavi
Hebo vam sky aplikacija mater vise,
Blavurdiju hapse, a od budalice nista...gdje li je zika kralj.
A niko od zvucnih imwna???
Ocekujem naslov organizovana grupa se dovodi u vezi sa "Sky Colom" a svezi sa "Sky Orange"!
Nedavno uhapšeni pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela (DKPT) BiH Fahrudin Gačanović, kojeg Tužilaštvo BiH tereti za odavanje tajnih podataka pripadnicima kriminalnog miljea, pušten je iz pritvora u Vojkovićima jer je u potpunosti pristao na saradnju s tužiocima.
Uhapšena narkogrupa Almedina Ćate
Ima li Cavare?
Imena ?
sta je sa kapom Dijane Kajmak
daj ba manite se suplje price!! Ima FUP spisak velik riba!!! PRvo sudije osudit,pa onda advokate pa tek onda sitnu buraniju!!! svi koji imaj uveze sa sudom ili policijom .....G R O H O T O M SE SMI JU!!!!
da je častan i pošten sudaija nebi imao POL pratnju 0-24!! Rade cuke za stranku,na štetu drugih...pa jbg. Moras biti zasticen!!! Kurvwtine raspale i proklete
Mrka kapa.