Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj Heisenberg niste vi gledali seriju nema on veze sa travom nego hemijom
Hajd sad ti fol pametan prosvijetli nas, samo ti imas internet. Naziv je zbog iste metodologije rada, sopstvena proizvodnja i prodaja droge.
ŠOKANTNO PROVJERENO POUZDANO Evo i zašto je akcija nosila kodno ime Heisenberg Ovo ba je nick na PUBG igrici kod uhapšene osobe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hajte molim vas, policija otkrila, ovo je neko ocinkario.
Glaj boga dunum posio brat 😂
heroin kokain speed to vi hapsite p vam materina od trave nikad niko nije napravio glupost i problem a te teorije zavjera da je to opojna droga to mozete pricat ovim nepisemnim papcima i dedama i nanama...opojno sretstvo je rakija alkohol speed heroin ...pusicu i u grob kad odem "SAVE 420"
Sine, loše je ovo. Idi trazi savjet od starijih eksperata
Sto se furaju na breaking dead i kodna imena
Nikakva vijest nikakav uspijeh policije i pravosudja koja se ne bavi vecim problemima .
U Gracanici ima takvih stanova vjerovatno na pretek 😀
Legalize!!!
Pa daj pustite ljude, moraju nekako plaćati kiriju.
Dobar majstor za interijera jbt... kakav li je na krecenju ?
Njemu je sad najbolje da sam sebi otvori vrata i zatvori za sobom rešetke haha
Marihuana nije droga!!! Zasto ste navalili na one koji uzgajaju biljke umjesto da navalite na one koji se bave nabavkom i prodajom speeda, ekstazyja, heroina...??? Toliko umrlih od heroina, toliko ih na lijecenju po komunama, a vi hvatate one koji sade biljke!
Ma jok nije nego je za caj, haj ne seri, kao vama to nije droga, nista vama ispod kokaina, jedino to racunate ko drogu
@DechkoTzar00 na sve strane znaci isto. Sitnu buraniju smiju, a tih ili se boje ili imaju dogovor s njima. Jadno. @Merro53 kome vama? Obracas se starijoj zeni medicinske i prosvjetne struke koja ne konzumira marihuanu, alkohol ni drogu i koja ti kaze: Marihuana nije droga. I jeste biljka i za caj i za slatkise i za bombone i za ulje i za pusenje itd. Zavisi gdje zivis. U mojoj zemlji se legalno mogu kupiti bombone od marihuane, caj, ulje i mnogo toga, a cak nije ni legalizovana kao u NL.
Nadam se da će policija Kantona SA isto tako hapsiti i privoditi negatore genocida u Srebrenici i one koj veličaju ratne zločince. Ako ne , onda mogu i ovog "agronoma" pustiti nekažnjeno
a u fabrici duhana sarajevo se najnornalnije uzgaja cannabis
djeca idu u zatvor za uzgajanje biljki , a Frljo skrši 10 miliona i nikom nista..
Haj što ovim malim obrtnicima ne daju posticaj, nego im još i otežavaju rad. Nije ni čudo što sve više mladih svoje biznise pokreću po zemljama evrope!