Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se ne objavi da je to tijelo hrvatskog pedokatoličkog dijeta, kojeg su fratri zguzili u toj WCrkvi i guženjem ubili
Šta je život. Ko god da je u pitanju zaista je neljudski da tako završi.
Bitno za novinara Klixa je da je blizu crkve, a što je u šumi to je nebitno.
kako ga nađoše, ako ga nisu prije vidjeli pa se stigao raspasti? užas u svakom slučaju
gooUser1607710688 ostavi ti svoju adresu ovdje junačino mutava , budi frajer kad si tako "duhovit".
Kakvi su ovo komentari majko mila jel ovo realno kakvih nas sve ima ccc. Naravno mislim na ove idiote sto pisu gluposti a ne na normalnu raju. Boze sacuvaj. RIP.
Kako ne banuju ove provokatore...ja napisem nesto sto i nije uvrijedljive prirode dobijem ban administratora ili izbrisu komentar...namjerno admini pustaju provokacije prema nama.
👍
Naravno. Sa nekima bi trebala imati policija posla.Al ovaj 688@ mislim da je psihicki poremecen i prepusten sam sebi. Niko se nije brinuo o njemu i mislim da je iz porodice nekog ratnog zlocinca je kao mali slusao price o ratu i nasilju i djete puklo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
688 prvo ti ma.u na uzimo
Često onda idu u crkvu...