Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su mu ovim mobitelom snimiti debelo crijevo iznutra
Na jarbol ga nabit
Al prilikom stavljanja istog okrenuti ga bocno da je sto siri 😆😆
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Snimio grob sebi papak
i ovakvi kao ovaj debil glasaju na izborima...nije ni cudo sto dobijamo mafijaske familije kao pobijednike...
Telefon mu u D*p* treba nabiti. A onda svu djecu da ga kamenuju.
I treba ga uhapsiti. A i roditelji trebaju djeci kupace gace oblaciti, toliko perverznjaka ima koji ne snimaju mobitelom nego ocima pa kuci idu masturbirati na vasu djecu. Je li to zelite roditelji?!?!?
Ovakvog treba koristiti kao sidro za brod.
Kastracija kao kazna!!
Sto su prijavljivali policiji.Trebali su ga scepati i udusiti u moru. To bi bila najbolja i najhumanija mjera za tu sotonu.
A nas mozak skine dijete golo da hoda po plazi kao sta ima veze dijete je. A takvih bolesnika ima na svakom cosku zato i na Instagramu treba paziti ako imate javni profil. Takvi love te profile i dijele između sebi sličnim gadovima
Pedofilima imena MORAJU biti javna i tačka.
Ustaska posla.
Pedofilija bolest najmilija
Osudi majmuna maloumnog na 40 godina pa svakako ce umrijeti u zatvoru, i neka bude opomena ostalim zaostalim pedofilima sta bi ih cekalo, al jbg u ovoj drzavi nema zakonna dzaba ti sve.
Gori ste vi vec taj pedofil, kome ga krijete dajte javno sliku ime prezime da narod zna koje a ne incijale!
Evo ne znam, pravim rucak, kontam grah s kobasicom ili bez. Ipak cd biti bez ...
Pocinčanu šipku i lijepo monstruma na pregled.
Ej Ćamile, Ćamile, budaletino stara
Da, sam bila blize i vidjela ga, zatukla bi ga necim, bolesnik jedan pedofilski, sav bi od modrica bio, odrezela bi mu ga na kraju da nema sta da koristi govno jedno bolesno pedofilsko fujjjj