Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FAĆOOOO
Njega samo ranjavaju,malo promocija po tiktoku
Kako znate vec svi da je Faco??
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Novi dan nova Nafaka
Uzas, kad ce uhljeb Katica podnijeti ostavku?
Obavezno gradjanima koji legalno nose oruzje i policiji dati veca prava. Nosis legalno pistolj ovakva budala puca na tebe i porodicu u prolazu a ti si nemocan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
na današnji dan 1993. u vitezu ubijenom 8 djece čija smrt još nije dočekala pravdu. za klix i njegove čitatelje to nije bitno jer za njih građani bih nisu svi jednaki.
trojka karteli i tihuana
Sarajkića treba na čelo Pravusuđa a ne u zatvor
Dotakli smo dno.
U Džalalabadu stanje redovno
Pod hitno specijalnoj jedinici nabavite opremu sa kratkim rukavima, jeste li vi ba normalni da se ovako kuhaju na +30 stepeni u ovim jaknama ? Ko vam dade vozačku majq vam !
da se vrati na Titin sitem znalo bi se ko kasno dolazi kuci a kamoli sta se desava izmedju par osoba nocu........vracamo se na policajca u civilu koji drzi mahalu
da se vrati na Titin sitem znalo bi se ko kasno dolazi kuci a kamoli sta se desava izmedju par osoba nocu........vracamo se na policajca u civilu koji drzi mahalu
Zna li neko koliko treba uraditi kazneni dijela ili prekršaja da ti zako ostale počne tolerisati
U pucnjavi na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu ubijen je Anel Kršo. U njega je pucao Nihad Sarajkić, koji je ispalio najmanje 16 metaka.
Narod na ulice nešto se mora napraviti ,dosta je mafije ko fol ,tik tokera, pucanja ,lihvarenja ..treba djecu zaštiti ...a vamo nam čapri mi ko sigurni ...još malo ko nojevi da zabijamo glavu u zemlju...
Ubio neko nekog "sarajevo"
To je taj trojkin sigurni grad
Ostavstina od SDA
Legenda kaže da u Sarajevu nije bilo ubistava dok je SDA bila na vlasti.
U vrijeme sda jedan ministar i jedan sudija ubijeni! Uopste necu nabrajati kriminalce!
9000 m2