Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi nekuda žure, i kasno kreću. A stres i nepažnja, su većinski uzroci nesreća.
Ja bih ipak rekao da je plitak mozak većinski uzrok nesreća.
samo dvije vrste vozaca motora imaju, oni koji su pali, i oni koji ce pasti
Kad napises nesto ovako razmisli malo. To je neciji otac, prijatelj, brat, muz, momak, dedo. Vjerovatno veci humanitarac od tebe, covjek koji redovno daje krv. Nije ispod svake kacige nadrogirani decko kojem je proradio testosteron. Mozda je to i tvoj neki prijatelj, ali jednostavno ne znas jer je na motoru njegovih 5min bjezanja od realnosti.
Sram bilo onog ko je objavio ovu sliku.Ja kada sam imao udes,covjek me htjeo slikati jos dok sam u autu bio.Imaj te malo etike.Zamisli da je poginuo ili sl. Ne daj Boze i da mu je ovu sliku vidjela njegova porodica
Ljudi samo jure sa motorima i automobilima, i ne paze kako voze, a nisu svjesni posljedica kojih oni ne očekuju.
Vozim motore vec oko 11 godina,ovu dionu puta sam prosao milion puta,sarajevo-konjic-mostar itd,hvaala Bogu nikad udes ali zasto,zato sto ne preticem gdje ne mogu,motor se vozi glavom i za uzivanciju,ovdje gdje je ovaj momak udario je nepregledna mala krivina,pored puta kafic i auta izlaze redovno,ako vozis imalo preko ogranicenja ne mozes na vrijeme stati,znaci vozi po ogranicenju gdje nemas preglednost i miras si,sve preko toga je preseravnje i stavljanje glave u torbu.
tako pokazivajte te rusevine da svi znamo dje zivom i ko nas kobijagi vodi!! a bikeru zelim brz opravak
Ovdje klocevi skreću preko pune u kafić,a krivina velika naravno i policija to isto radi i samo se čekalo da se ovo desi.
Mene kao vozaca je najvise strah ovih motorista Nekazem ima onih sto bas uzivaju u voznji na motoru,ali kabadajija je veliki broj Kad ga vidim da se provlaci izmedzu dva auta odma znas ko je
Provlačenje izmedju auta ili ti poznato line split se radi iz razloga sto sve vise se tipka na telefon i onda se udari i zalijepi za dr auto motociklista. KLOCINO!
Cast izuzecima ali vecina ovih motorista su u saobracaju fanatici.
Ne. Oni samo imaju premale ćune da se trkaju profesionalno.
Brz oporavak , 🤲🙏
Motori, motori, motoriiiii
Sta reci , ovaj vozi brzo neki pjano svera i desi se najgore….
Tesko to za pijanca ovako rano,prije ovo prvo...