Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj botova sto su aktivni ovako rano, sta je danas na meniju....ako cemo posteno sve je naopako preko 25 godina a ne ko je na vlasti obzirom da svako radi za sebe
SDA nije osnovana i finansiranje od strane kartela. Kaže Gačanin na sudu u Holandiji morali smo osnovati svoju stranku jer se sa Bakirom i SDA nije moglo raditi.
I njima se kraj blizi ; )
Kanton Sarajevo treba svakom svom gradjaninu treba isplacivat neku naknadu za sigurnost..
Što bi rekli istražitelji - samozapaljenje.
Država vas nece zaštiti od lopova, nasilnika, dilera, svih onih od ranije poznatih policiji. Zato morate sami voditi racuna o sebi. Pravda je mir, spokoj. Pa makar i u zatvoru bili.
Osiguranja cudo rade. A u drugu ruku sudstvo pusta na slobodu a ovi jadni hapse!!
U jalalabadu stanje redovno
Mijenjajte zakon za slicna djela 5 godina pa nek pale nebi vise smio cigaru zapaliti sta radi vlast osim sto kradu???? Dajte rjesenje za ovo!!!!
Kartel vlasti su rezultat ovog stanja. Sve je Faćo u pravu.
Što je SDA uništio zadnjih 20 godina to ne može mmf da popravi ..ovo su samo rezultati rada SDA jastrebova ..stanje u društvu školstvu zdravstvu sve u kanalu
SDA nije osnovana i finansiranje od strane kartela. Kaže gračani na sudu u Holandiji morali smo osnovati svoju stranku jer se sa Bakirom i SDA nije moglo raditi.
Ja sam Bošnjak i ne glumim hdz bota vec se zauzimam za istinu
Umjesto tužaianja zašto Klix ne obradi temu izmjene i dopune krivičnog/prekršajnog zakona? Nerad sudova i kontraverze presude tokom godina sa imenima sudija? Malo profesionalnog novinarstva za promjenu ;)
Posljedica SDA vladavine i zuluma
Šta je ovo? Izvještaj? Pa to znamo i bez njih: 21 automobil zapaljen za 6 mjeseci u gradu Sarajevu, to je približno jedan auto sedmično ovo je mali grad i policija sve može da zna ako želi da zna, ali evidentno ne želi da zna i ne želi da radi i mi smo prepušteni sami sebi. Nažalost...
Pod SDA/SBIH/DF je bila losa situacija, ali ne pamtim da je vise droge i kriminala bilo u gradu od kako je Trojka preuzela. SVAKI Boziji dan crna hronika gori, a kvadrat stana od kartelasa je dosao do 10.000 KM!!!
Ti si onda vrlo mlad ili lag..
Da papa nije 2015 dolazio u Sarajevo, jos bi mi gledali copore pasa lutalica na ulicama grada