Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sporni semafori i raskrsnice u gradu: semafor u buca potoku kod zelenog, semafor kod hife u svrakinom, semafor na mostu kod ravene, semafori kod americke ambasade, semafor kod naselja miljacka, kruzni tok sara centar, raskrsnica kod pekare bistrik, semafori na carsiji od slasticarne do pekare edin, semafor od tramvajske m. Dvor do iduce raskrsnice, raskrsnica tehnicka skola-muzeji...dodajte ispod sta vi smatrate pod sporni
Vozači udareni u glavu...
U Sarajevu je skoro svako udaren. Neki više, neko manje...
Žene i vožnja 😡
Imal dana bez rana
Ako ga je na zelenom udario nema tu rasprave.. ali i pjesaci su kamikaze.
Efendic je ocrto pjesacke gdje treba i ne treba...napravi se kruzni pa transvezala sa 2 trake i Efendic rokne semafor nakon 25 metara..pa sto dzabe pravimo to nego da ubrzamo protok saobracaja? Eno buca potok semafor kod zeljeznickog centra pravi guzve do Otoke .