Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
garant ga uhvatili sa gramom vutre
Napšu se pa lete, mozda se bo vutrom.
Čim spominju narkotike i drogu znaš da je to. Heroin je heroin, spid je spid, samo je trava narkotik.
kakva vijest !
A sto kompanija prodaje tone droge, što izvalec im ljude iz policijskih auta i to ništa. Uha te nekog jadu sto je pušio travu... i provode silu.
Sinoč kad sam se vraćao kuči u parku preko puta BBI centra 4 strana državljana fino gospoda na sto postavili pive i razvlače linije nigdje naše Policije a nas zbog jednog đointa hapse
Ma uredu treba i ovo ali Šta je smisao i cilj ove vjesti može li nam neko da objasni, jedan momčić koji koristi a koji je žrtva kartela ili nekog biva opasnog momka u gradu. Možda kartel a to nije to se štiti, možda da su političari i neka gospoda iz Dubaija nosioci Evropskih i Svjeskih vrijednosti dilera na svjeskom tržištu ma ne oni su igledni bizmismeni.
Stara fora Policije uhapse pa puste
Lidija Bradara donijela odluku: Pomilovan Ivan Miškić iz Tomislavgrada koji je pijan skrivio saobraćajku u kojoj su poginuli Jasmina Selimović (20 godina) i Mustafa Tiro (30)!
Nisu uhvatili glavnog dilera nego nekog narkomana..
Više kila nije problem, tad si ugledni gospodin.Ali dzoint je problem
ma ja ba hapsi nas zbog cicka
Predsjednica Federacije Lidija Bradara pomilovala je Ivana Miškića, mladića iz Tomislavgrada koji je, vozeći pod utjecajem alkohola, u martu 2022. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe dvadesetogodišnja Jasmina Selimović i tridesetogodišnji Mustafa Tiro.
Dobro je poceo je na vrijeme
Ma zatvoriti ga na 20 godina. Da je pokusaj ubistva ili kriminal pa ajd ali konzumacija narkotika je ozbiljan prekrsaj
Koristenje ili posjedovanje?
U vecini svijeta mozes zapalit travu a kod nas vijest ko da su escobara uhapsili
Narkomanije na svakom ćošku, ne znam jel' gore ikad bilo, tako da i ne morate ovo objavljivati.
Žuto nije izašlo iz mode,djeco to vam zatvara čakre i kvari karmu.
ima pravo da koristi i radi ko sta hoce