Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A doktori, sestrice, itd? 🙄
Čudo nevidjeno.... Izbaviće njega Sejo 100% . Ne bi me čudilo.
Sa sekom djete dobio i to cerkicu kuravu
Malo mu plata od 1400 KM sa srwdnjom školom. Kada sam se ja prijavio na konkurs samo štele sa unaprijed datim odgovorima.
Svoju majku hebo
Baš mi je žao što su uhapsili momka. Jedva čekam da se ispitaju svi navodi i da ološ Bajro Bureković bude uhapšen. Bajro je pokupio mnoge benefite, sa vikenda se vraća nadrogiran, u analnom otvoru unosio narkotike što za ličnu upotrebu tako i za preporodaju (zamjena za hranu, kartice). Tužno je što je poštnom momku gurnuo peti primjerak. U ponedeljak ga očekujem na Igmanu ili u centralnom.
Ima ih i u Tuzlanskom zatvoru koji uzimaju novac za mobitele... 1 mobitel 500 KM
Pa reci ime i prezime tog jada
Sta je „vodnik zatvora“ copy paste googletranslate „novinaru“?
Ma nije lazu to ba....
Onda uhapsite i Novalica
Zbog sumnje da je od zatvorenika uzimao novac ? Nema tu sumnje!
Nije smio da ne uzme…
Zajedno u celiju ih stavite
Zatvorenicima produzite kazne za po pola godine a onda njega zatvorite sa njima nek se dogovore ko je kriv
I gdje je uhapšen on sada?