Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko bi se života spasilo da imamo autoput. Svaka žrtva mag. puta M17 neka ide na savjest mafiji iz VFBiH, AC FBiH, Euroasfaltu i Heringu. Zbog njihove gladi za novcem pitanje je kada ćemo imati autoput Sarajevo-Mostar i Sarajevo-Tuzla! 😔
Sve je to uredu, ali kad ides prema Mostaru i kad vidis kako se vozi, nije ni cudo sto nema ovoga svaki dan. Mi smo nadrndani jesmol' oci progledali, i tako nam je sa svime.
nije do puteva... nego do vozaca!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Tuga,.. ta cesta od Bradine do Vrapcića je tezi hazard.
Da ali za one koji hazardiraju.
nek mi imamo 10km autoputa.. uspjeli smo u životu .. a pare idu od registracije u ko zna koji pravac .. narod je stoka
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije samo stvar bijednih automobila od 280 ks, gine se u svemu pa i u ovim kutijicama. Sve neka žurba, nedostatak saobraćajne kulture, strpljenja, precjenjenost mogućnosti itd. Ne pomažu tu ni najbolji putevi jer ovakvi nažalost ginu i u Austriji i cijelom zapadu
Zaista smo mi Allahovi i Njemu se vracamo, neka se Allah toj osobi smiluje i oprosti grijehe.
Citamo svaki dan o ovim udesima. Tacno je da nam putevi nisu idealni, ali to se moze naci i kroz EU. Vozilo neupravlja samo sebe! Uspori moj narode.
Opet puna linija. Direktna odgovornost MUP-a koji više ne pravi dovoljno zasjeda za prestizanje na punoj. Krkani znaju da su male šanse da će biti kažnjeni, pa serbesno prestižu na punoj i redovno uzrokuju smrt na magistralama.
Nama je uvijek kriv put, odnosno sto nema autoputa... Pa i na zapadu ima magistralnih cesta ali neces nikog vidjeti da vozi 75 ako je 70 ogranicenje jer nema tolike tolerancije ko kod nas. Nas problem mentaliteta je taj, koliko god je ogranicenje, mi moramo bar 20 vise ici i preticati sve koji ne idu tom brzinom...
Mogli ste bar zamagliti nekako ove tablice, strahoba gledati ovo auto.....
Ne hebite tu, od jablanice prema mostaru je put ne moze biti bolji i zato se i divlja i pretice i gdje se smije i ne smije. Imali smo udesa sa smrtnim ishodima i izlijetanja sa autoputa kroz bankinu, zakucavanje u betonske ograde itd koliko hoćeš. Gradnja autoputa mora biti ubrzana ali svjedoci smo sveopsteg divljanja na cestama.
Fotografije koje trebaju biti na jumbo plakatima pored ceste, jer je nama sve krivo osim nas samih.
puna linija 120 km/h se na toj dionici vozi na prilazu Jablanici. Autoput 5C na protestima treba dat kinezima da to za godinu zavrse.Isto ce nas to kostat para a spasit ce mnoge zivote i poboljsat privredu.
Mene je uvijek strah voziti ovom dionicom.Preticu ljudi preko pune,uvaljuju se ,izlijecu ,nervoza,bahatost.Lijepo me uvijek bude strah.Totalno opasna cesta
Zasto niste prekrili registraciju dok se ne objave imena.Imate li morala imalo
Na ovoj dionici moras gledat hoce li te neko udarit.
Klixe shvatam ozbiljnost situacije, ali zar je moralo ovoliko slika?
El Fatiha kao prvo!! Familiji iskreno saučešće! Ovo je tragedija, do koga je nije bitno sad! Tuga do neba!
Puna linija izgleda ukras za nase Šumahere.