Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koreli buba hahahahaha
Ko da pohapsi toliko dilera, riječ je samo da se malo građani smire zbog katastrofalne situacije u gradu. Znate kad sklonite 2 dilera sa ulice javi se odma 4 u službi kod narko bosova. Svi u gradu znaju ko su dileri na velike količine a njih se ne hapsi jer su bliski vlasti KS
kada ce uhapsiti glavnog narko direktora osmicu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto šmrk pijeva, sad bi u šupka dao za slobodu ;)
Pogledajte bugarsku seriju "Pod prikritie" (u Srbiji prevedeno kao Balkanska mafija). Vrlo poučno. Pošalju policajce u akciju, pa ih pred samim objektom obaveste da se vraćaju u stanicu - da vide da li je neka kriminalna grupa obaveštena o lažnoj lokaciji. Pa ih onda bez najave pošalju na pravu lokaciju. Ovo što se u Sarailabadu radi je tragikomično. https://youtu.be/D6mUtn13jQE
Cuj ima i uhapseni…. Hahahaha ovo kao neka parodija
Dokazano je da ekonomija jedne drzave ne moze izdrzati bez crnih para, i crnog novca. Ovo sve mora biti ovako i uvijek ce biti.
Pardon, bez crne ekonomije*
King Bookir??
Svi oni koji do jučer nisu imali za cigare, danas voze aute od 60.000 KM po Sarajevu, nigdje nisu zaposleni, u radnom vremenu do 16:00 oni su po kafićima. To su dileri droge!
Svaki dan da pravite akciju imali bi po 10 uhapsenih samo u Sarajevu
Trla baba lan da joj prodje dan
Dobra akcija...jedan uhapsen
Ko da pohapsi toliko dilera, riječ je samo da se malo građani smire zbog katastrofalne situacije u gradu. Znate kad sklonite 2 dilera sa ulice javi se odma 4 u službi kod narko bosova. Svi u gradu znaju ko su dileri na velike količine a njih se ne hapsi jer su bliski vlasti KS.
jedna osoba, ja ću ih sad 10 nabrojat -vaše je samo da odete
CARTEL.
Ide nova godina novi dileri
Legao regres odma se radi