Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud migrantu automat i rucna bomba??
Odakle izjeglici u Nevesinju oružje i bomba ko tamo naoružava i posjeduje nelegalno oružje, zašto i šta je cilj. Snimak pokaziva policiju i lovce zajedno šta se desilo pa je do ovoga došlo.
Sve mi je jasno čovjek je predstavljao opasnost po mještane ali mi ne ide u glavu da pored policije na snimku obični civili stoje s lovačkim puškama
ti da netko puca na tebe, ti bi šetao sa svojim ćevapima i burkom od mesa oko njega?
Jbg ostalo nam sa Mitrovdana 92 i 94-te
Migrant koji puca i uzvikuje "Allahu Ekber"
pohvala za policiju
Neka su.
bravo,likvidiraj teroristu. naoruzan bombama i puskom? odakle?
Sjeverna Afrika, Bliski Istok
jos niste izgleda svijesni kakvih se sve pokemona navuklo u zadnjih 5 godina ovjde... Nadrealististicki receno... "nemiri u svedskoj"
Opljačkali kuću iz koje, su uzeli oružje vjerovatno, treba to sve u maticu vratiti a ove koji drže oružje kazniti cifrom da se ne mugu oporaviti 30 g
Ko je njima dozvolio uopste da se tek tako krecu bez ikakve pratnje i nadzora bez ikakvih dokumenata itd
Najbolje je kad lovci sa dvocjevkama rasporedjuju policajce na kojima se vidi danak neiskustva i nekoordinacije. Lovci vise vjezbaju ganjajuci jadne zivotinje i ovo im je dobro doslo u sezoni lovostaja da ganjaju makar i covjeka a jos iz azije ili bliskog istoka. Uglavnom lovcima nije bilo mjesto bilo tamo.
Samo ih daj u europu , vec ih je uslo 100 milijuna
Igraju se "rata" ljudi....
Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača.
ko sćene
Svaka čast za Žandarmeriju efikasno od sada tako i ubuduce i nece više kod nas ni dolaziti..Nego mi smo pitom narod daš im prst šaku bi uzeli...Neka idu u Evropu ili nek ne polaze na put..
Pa i pošli su u Evropu.
Sve mi je jasno svaka čast policiji,ali jedna stvar mi nije jasna jel realno da su i lovci sa policijom prisutni sa dugim cijevima,ili je ovo neko službeno lice u civilu
Ovaj izvještaj me podsječa na Taversenove bajke, zauzeo čovjek iz čista mira kuću kod Nevesinja i napravio odsudnu odbranu
Branio svoje novo ognjište.
Mislis da mu je neko namjestio pusku u ruke i tudji krov nad glavom, pa onda zapucao na njega? Za prelazak tudjeg kucnog praga, samo po kratkom postupku.