Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ti je zivot sjedis sa stolom, jedva cekas doci kuci vidjeti svoje dijete kad ono ubi te necije drugo dijete
Od najvećeg kritičara komunizma, nakon ove 2024. kačam Tita i petokraku na zid.
bolje da je radio posao kako treba nego sto je samo sjedio kako ti kazes...policajceva duznost je znati sta se radi i ko je moguca prijetnja.. oni prisluskuju obicne gradjane umjesto da profesionalno rade svoj posao i otkrivaju i sprecavaju moguce prijetnje...zao mi je ubijenog policajca ali generalno policija ne radi svoj posao a to je do vladajucij struktura jer odgovornost ide sa vrha
"maloljetnik sklon i religijskom ekstremizmu" E samo nam je još to trebalo.
Ispran mozak. Od medija najviše i ovih što daju prostora ovim kvazi patriotima nacionalistima koji sve najgore i drugim i drugačijim a sve u cilju ličnog bogaćenja. Kad treba pare uzet najbolji mu drug taj drugi.. A ovaj mali padne na tu priču konta ovi znaju sta govore.
Ma to je glupost koju je vjerovatno provalio neko od djece, a mediji jedva čekaju da prenesu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klasični teroistički napad!
Ne vidim o cemi se ima raspravljati dok se ne sazna motiv.
700 dana u godini se rokaju zbog droge i reketa i jedna sumnja da je ubistvo vjerski motivisano generalizuje i sva ona prethodna ubistva, tuče, paljevine ili pokušaje.
Ispade dodik upravu.
Od najvećeg kritičara komunizma, nakon ove 2024. kačam Tita i petokraku na zid.
u Titino doba mogao si mirno i sugurno zaspati i na klupi i u sumi a danas nisi siguran ni iza 3 brave
Interesantno, nekoliko sati nakon Dodikove izjave da rs nije Maoca desi se ovo cudno ubistvo,napad djeteta na policiju i to navodno iz vjerskih razloga
KAKO JE USPIO, KAKVA JE TO STANICA POLICIJE KAD DJECA MOGU POBITI POLICAJCE!
Nakon ubistva policajaca istražioci su došli do poruka u kojima je napadač Elmir S. naveo da su razlozi zbog kojih napada policiju `podržavanje cionista, želja za Evropskom unijom, ubijanje nevinih muslimana i ubistvo šejha Jusufa Barčića (vođa i osnivač selefijskog pokreta u BiH koji je 2007. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći u Tuzli)`- otkriva izvor ATV-a.
Ve ha be - made in Saudija and sponsored by Izrael.
Terorista
Grant Jehovin svjedok ba
Mevlideee
E, bravo! Hoce li i dalje neometano samoprozvani vjerski tumaci da pr.pagiraju ar. bizam na drustvenim mrezama i da zaglupljuju omladinu i narod? Postavlja se pitanje da li i ko to finansira? Bitno da se jedan takav bavi zenama sta su obukle.
Jel i sada momak na AIIa.ovom putu? Takvi koji se igraju ljudima ispiru mozg... su najveci gresnici i z Io . Kad im vidis facu boja im se promijenila ne izlaze na cist zrak ne druze se. Dobro ih savjetuju govoreci im nemojte biti kao ostali 'nevjer.' oni ne valjaju, ne znaju. Takvi i moraju imati faIinku cim slusaju njih. Jos stavljate minuse na komentar y. vas u ust. a
Nisam nikad Cuo da od tih poziva na nasilje ali jesam u pjesama Thompsona,Baje i BuBE brata mnogo nasilja i oni se po satorima slušaju? Bitno da se jedan kao ti bavi time a finasira nasilničke pjesme,tv programe sa kriminalcima ,plaćaš ti pretplatu za to i tvoja djeca uče sve preko TV !
Sta ce veceras ti,da si normalno posao radili ne bi ni doslo do ovoga
pezići, upotrebljavanje vjere u svaku situaciju, svaka ružna riječ i odma sukob.. ne krivite malog, krivite one koji tako žive i utiču na druge.. i nemojmo se lagati, imamo ih na sve tri strane.. usput, porodici preminulog sućut, da im Bog dadne snage.
Ljudi ubijeni, a negativne ocjene sve govore. Tužno...
cuj pezici, a nisu iranci ,hatici,face i golubici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)