Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ti je zivot sjedis sa stolom, jedva cekas doci kuci vidjeti svoje dijete kad ono ubi te necije drugo dijete
Od najvećeg kritičara komunizma, nakon ove 2024. kačam Tita i petokraku na zid.
bolje da je radio posao kako treba nego sto je samo sjedio kako ti kazes...policajceva duznost je znati sta se radi i ko je moguca prijetnja.. oni prisluskuju obicne gradjane umjesto da profesionalno rade svoj posao i otkrivaju i sprecavaju moguce prijetnje...zao mi je ubijenog policajca ali generalno policija ne radi svoj posao a to je do vladajucij struktura jer odgovornost ide sa vrha
"maloljetnik sklon i religijskom ekstremizmu" E samo nam je još to trebalo.
Ispran mozak. Od medija najviše i ovih što daju prostora ovim kvazi patriotima nacionalistima koji sve najgore i drugim i drugačijim a sve u cilju ličnog bogaćenja. Kad treba pare uzet najbolji mu drug taj drugi.. A ovaj mali padne na tu priču konta ovi znaju sta govore.
Ma to je glupost koju je vjerovatno provalio neko od djece, a mediji jedva čekaju da prenesu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubise Ognjena
sta sve rade ovi iz putinovog kampa ili ono bi Gornja Maoca-landd ,park razonode i provoda za maloljetnike
Kakva li je ovo relegija,pusto li ih sve ostalo.
sto ga makar ne u b i s e
Brate, umjesto na miru da gledaš život na vagi, čuješ ovo
Bolje da se opijo alkoholom, bludom.......nego religijskom dogmom, vjerovatno bi manju štetu napravio.
Jer ovako je napravio dugoročnu štetu sa posljedicama kompletnom društvu, narodu posebno. Al hajd ti to objasni našem đuturumu.
Heroj kod pripadnika bošnjačkog naroda.
Djeca previše vremena provode igrajući agresivne pucačine pa sebi umisle da svijet oko njih igra. Koji pendrek moraš biti pa sa 15 godina sebi rezervirati zatvor u najljepšim godinama
jel možda obučavan u onim opasnim ruskim kampovima koje na sva zvona spominju američani, evropejci i dzxichadisti sda?
srbija nas je pokorila u miru sa (zvezdama granda, parovima, zadrugama, elitama)
I onda kažu Kolinda laže, Kolinda izmišlja i nabacuje blato na bogumile
Ako je bio sklon religiskim ekstremuzmu ona su tu krive Hodze. NIKAD ja nisam cuo ni jednog HODZU da u dzamijama prucaju odnosno drze hudbu o ekstremuzmu i kako to nije islam ili bilo koja vjera. No nego samo sergija i kaki nas mrzi zapad itd. I tako oni pune glave nasoj djecu.
Klasični teroistički napad!
Ne vidim o cemi se ima raspravljati dok se ne sazna motiv.
Motiv je alahanje
700 dana u godini se rokaju zbog droge i reketa i jedna sumnja da je ubistvo vjerski motivisano generalizuje i sva ona prethodna ubistva, tuče, paljevine ili pokušaje.