Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamolio bi klix da nastavi dalje izvjestavat o ovom slucaju da znamo sta ce se desiti, da vidimo sta ce biti od buduceg Maraša
imal kraja više masakrima,ubjanje nedužnih,prijetnje pa dokle?
Uceniku iskljucenje iz skole, roditeljima kazna da im se zanebesa.
Svaka čast ljudima koji ne žele djecu i ne misle da im je ovozemaljska svrha samo prosto se reproducirati kao životinje i pustiti svoje leglo niz put da ih tiktokeri, ulični klošari i ostali odgajaju. Zbog ovih drugih samouvjerenih roditelja koji ne daju na svoju savršenu djecu imamo ovakve slučajeve, a u budućnosti još više.
Sigurno nije bez razloga!
Sutra će ti dok se budeš vraćao s posla neki mangup od 15 godina slinavih usta i usranih gaća "s razlogom" presjeći put i zabit nož ili uperiti pištolj u glavu a ti ih pravdaj.
pa koliko glup mozes biti....nevjerovatno
SDOO vrijednosti
Što ti je omladina .Odmah u prvom razredu hoće da pokaže autoritet.