Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva 100 maraka droge
Fkt
ovo nije diler, ovo je poduzetnik, a bagra na vlasti su dileri i paraziti
smekeri moji
Auu policije 30tona spida propustali na Lapišnici nigdje patrole da prebiska a u Švrakinom našli 30grama kod nekog fuklja aplauz oni sa Skaya s mmuhom popola šeću li se šeću nesmiju im prismrditi
Kako je bjedna ova policija kantona Sarajevo … pola ih se drogira i opet imaju obraza hapsiti iste …
nu djavla bio i laborant 🤣
Našli mobilni telefon 😱
Ništa drugo nego ispunjavanje norme. Da ne bi bilo da ne rade ništa onda upadaju zbog paketića ili bilo čega drugog, da je ne znam koliko malo. Onda su u uredima čitav dan, ispitivanje, zapisnici i ostalo, a ti odugovlače čitav dan. Mada ovaj spid stvarno treba iskorijeniti s ulice jer mladima sprži mozak. Ovaj će proći s malom kaznom i uslovom, a može i novčana. Ako nije teški povratnik.
Kad pročitam ovo proizvodio, odmah se sjetim serije Breaking Bad i kontam neki hemicar proizvodi crystal meth. Kad ono lik botanicar, gajio biljke..
ima posla ko hoce raditi
Kad ce biti pušten, pitam za njegove mušterije
Slavko, imamo dilera!
Ovi ce i privrednike uhapsiti samo ne kriminalce
Trebali ste ga pogurat da otvori obrt
Reis Kavazobic?