Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja, i kako su uspjeli skinuti 10 tisuća, pojasnite malo
Kako su znali pin kartice ?
Do odredjenog iznosa uopste ne treba PIN, a za online kupovinu takodjer ne treba PIN, potrebni su samo podaci koji se vec nalaze na kartici. Ovo ne vazi za Raiffeisen koji nakon placanja salje sms kod koji se mora unijeti da se zavrsi placanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Njegovu karticu odma prnasli..moje Auto nikad..!?
Nisu nista ukrali, to je neko od gradana Samo vratio dio novca
"Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim njima." Kakva je ovo nepismena recenica?
To su dva mala Robin Huda u nastajanju aferim na odabiru staru funjaru tamam
jel mu ovo zgrada na slici? za sadake je
Opljacko je i on nas
Više ni sarajevski lopovi nisu sigurni od sarajevskih lopova.
kako ih expresno nađoste kad je zlatko "slučajni prolaznik" u pitanju a da je kakav anonimus bilo bi izjeo vuk magarca..
Kud nisu moju karticu ukrali , morali bi je dopunit da nesto potrose sa nje. Stanje minus 15 km.
Jebati ga lopov ko i oni
Kako ih ba ekspresno uhapsiše, mislim, svaka čast, a šta je smrtnicima??? Pitam za druga.
Laž od kud njemu toliki novac na računu 😂😂😂😂 samo pitam
Kad ćete hapsit one koji su opljačkali nas; narod?
Tako i treba!Nova godina je i za sirotant!
Kako ovi mogu opljackati opljackano??? Zasto lagumdzija ne dokaze porijeklo novca??? Pa ni on se pri pljacki nije stedio.
AKO NE KORISTE KOD OD KARTICE, A PODIGNU LOVU, ONDA BANKA TREBA DA PLACA SVE, AKO JE KORISTIO KOD OD KARTICE, ONDA VLASNIK KARTICE PLACA SVE. AKO SU ONLINE ODRADILI, ZAPADNE BANKE IMAJU APLIKACIJE, DOK GOD APLIKACIJOM NE POTVRDIS TRANSAKCIJU, NEMA TRANSAKCIJE, A ZA PAR MINUTA NE POTVRDJIVANJA SE PONISTAVA TRANSAKCIJA:
E SAD, KOJA JE TO BANKA DA NA INTERNETU MOZES ODRADITI 10 000 MARAKA DNEVNU TRANSAKCIJU NA INTERNETU I NEMA PROVJERU TRANSKACIJE?