Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh tako... Imenom i prezimenom :D
Pravi lopov i seljacina ali sam cuo da ima sestru Muhibic Mihrunisa konobraica koja se covjeku uvalila u stan On umro i ona se docepala stana jer ga je bolesnog obradila da je ozeni. I Ta Mihrunisa je sa svojim (sada umrlim muzem)su prevarom materijalno iskoristila jednu Sarajku .Ista prepredena seljanka iz Olova ,nepismena ,neobrazovana ali profesionalna lazljivica i prevarantica.I brata i nju treba dobro isprebijati i strpati u zatvor jer im je tamo mjesto.
E moj rodjak jesi los hh
Ne puštajte ga poslije saslušanja, nego ga pritvorite, osudite, pa zatvorite. "Obradite" ga i fizički da mu više nikada na um ne padnu krađe. SKLANJAJTE KRIMINALCE SA ULICA DA POČNEMO MIRNO DISATI!
Nek su ga vala uhapsili TAKO I TREBA
Da Bog da i tebe kretencino i sve poput tebe pohapsili i spalili!!!!! Nase ulice su toliko opasne i nesigurne postale, da ne znas je li gore ujutru, popodne ili navecer biti vani!!!!!! Stoka!!!!
Tako je
KAKO POLICIJA BOSNE RADI SVOJ POSAO https://www.youtube.com/watch?v=WfNtWfuW3nE
https://www.facebook.com/elvis.mehmedovic.7334?fref=ts
Pustite ba cojka,hapsite one koji kradu milione godinama
Koji ce sutra biti pusten na slobodu. Mislim da nema smisla objavljivati ovakve clanke,jer nam niste nista nnovo rekli