Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko se slaže da ovakve debile treba što jače kažnjavati?nedužan narod ispasta
za ovakve je robija bez suda i sledstva/istrage
Trajno oduzeti vozacku bez prava na polaganje i natjerati da plati svu stetu koju je izazvao ukljucujuci i gubitke nastale usljed nerada tramvaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo je primjer da policija radi svoj posao , da uvijek zapne kod Tuzilastva
Iako jesi donekle u pravu, nisi baš skroz. Naime, nije bitno šta se desilo, nego šta je u zapisnik ušlo. A više puta sam bio svjedok kako se, po direktivi iz policijskih krugova, mijenja zapisnik i uvode olakotni i nejasni elementi, a sve u smislu da tužilac ne može kvalitetno obraditi predmet i podići optužnicu.
@Sticenik vjerujem da ima i toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a gledaj kako su tintare odradile šoferšajbu...imaš pare, imaš Mercedesa,imaš pojas ,imaš razbijenu i čvoravu tintaru, nemaš mozga
Na svakom semaforu lezeci policajac pa nek onda vozi brzo, al voli SDA kad su problemi u Sarajevu jer prave tad heroji kao i sa vodom.
Ko je pobjegao bio je uhvaćen kao zvijerka, kao životinja koja nema svijesti ni savjesti i koja vođena instiktima onim najnižim primordijalnim bježi. Ljudski je pogriješiti i ljudski je ispaštati svoju grešku, ali bježati kao jazavac, kao štakor, nesvjesni hajvan, toliko je daleko od svakog ljudskog dostojanstva i straha pred Bogom i takvu ljudsku jedinku čini jednodimenzionalnom bezdušnom zombijevskim jedinkom.
Zbog ovih nadobudnih vozaca svi cemo izginuti
Da ga nije potjeralo u wc pa otisao, tacnije us*ao se od straha...
Osnovna stvar pošto se dogodila bilo kakva nesreća, bez obzira da li je očigledno da je tvoja krivica ili sam događaj nema veze sa tobom, jeste da staneš i vidiš da li ima povređenih - a onda pokušaš da im pomogneš. Pozovi hitnu pomoć... ukoliko je kasno i povređeni čovek umire, drži ga za ruku i gledaj ga u oči - ne dozvoli mu da crkne kao pas sam na ulici, nego da umre dostojanstveno. Ne budi kao Sanjin Sefić...
ne budi tipičan SDA Fekalistanac iz mahale koji samo gleda da pobegne. Budi čovek.
Ja ne znam da ima i jedan sarajlija a da nije pobjego s mjesta nesrece koju je izazvo.Il odatle il iz zatvora ,sta je vama ljudi?
Zdravstveni problem vozaca, je li vam to dovoljno, svima se to moze desiti a ne trcati samo da se osudi
gore od trkaca sa golf 2 je jedinog gori trkac koji je frisko sa golfa 2 presao na golfa 4. pooyy
Nevjerovatno koliko glupih komentara a sve zbog neznanja i pogresnih informacija, slucajno znam sta se dogodilo i nije tacno da je vozac htjeo pobjeci, u pitanju je sasvim nesto drugo i nije nase da osudjujemo a ne znamo
koje je bgt opravdanje, daj da cujemo
reci onda šta je bilo u pitanju!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Automobil marke golf 4 ahahahaahahah
treba pola vozaca poklati a pola brodom iseliti u afriku
treba pola vozaca poklati a pola brodom iseliti u afriku
Na lomacu majku hebo
uzor mu Sejfic...