Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za covu koji je prijavio,da si ziv i zdrav,svako ti dobro zelim,samo bagru prijavljivat,pare oznacit i dat bjednicima,malo im bilo i u grobu.
I svaka čast policiji i tužilaštvu koje je u ovom slučaju dobro odradilo posao. Čekamo sad sud
Sad će morat platit kaznu što mu je ona htjela napisat
Bravo za vlasnika labaratorije!
Njena majka ima firmu u kojoj nema skoro ni jedan prijavljen radnik... Cudi me da li je mozda i od mame mito trazila... Fuj kakva je ovo zlobna koza
Ko ne kiti inspekciju, inspekcija je ljuta na njega. Inspektori su kod nas navikli da im se daje sa svih strana i da im je sve dzaba gdje god se pojave, to je opste poznato.
@GosponNurko i još jedna informacija, njegovi suradnici u ovoj istoj inspekciji koja se bavi i prosvjetom ili je to odvojeno,ne znam, oni će ukopati dinu a seku obraniti. Ima jedna plava koju ovaj direktor stema ona je sve ostavila zbog njega i radi na njegov mig! Kao i ova Ajla!
sanjo, ne beri brigu, donji si
nemaš ti blage veze, ja tamo radim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za Titina vakta rijetkost je bila da žene hapaju. Ovo se sve okrenulo naopako. Sada žene imaju damu do koljena, a razne vreće nose pelene
Pišaj je
Meš'čini,počelo se praavo otkrivati korupcija.
Cuj 99.9% su svi korumpirani.... Sad nasli Ajlu matletirati.
Narod u BiH je korupcionalan. Ne tiče ga se ništa što je izvan njegovog dvorišta. To ne smatra svojim i služi mu samo da što može više nakupi i u svoju jazbinu odnese. A to što vozi najgorim i najopasnijim cestama u Evropi, što ima najgori javni saobraćaj, najgore zdravstvo itd, naš čovjek je ubijeđen da nema ništa s tim, da mu je to neko drugi nametnuo.
LJekari uzimaju najveci mito ogroman broj hirurga i na kcusu i u vojnoj. Stanje na Jezeru na porodiljskom je zabrinjavajuce jel moguce da se niko nikada time ne bavi.
E AJLA,AJLA...HAKURČINO POHLEPNA
Što klix obrisa da je dotična član gradskog odbora NiP-a? Režimski medij ste postali.
Zato sto inspektori ne mogu biti članovi političkih stranaka i to je laž
Pa daj sliku clanske karte ili se izvini sto lazes.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Udar na bosnjakinju!
Svi pred OHR 😂😂😂
Tako i treba . Da svako prijavi iznudu,mito i korupciju , bilo u zdravstvu,na poslu ,na fakultetu ,i bilo gdje drugo , narod bi iskorijenio korupciju i mito u drustvu . Ne moze se to rijesitii bez prijave gradjana.
Ajla,ti si pravi kliker! Dijete drago,dobila si posao preko stele,do kraja zivota i za milju si se prodala...Presmjesno...Ali eto,imaces kada razmisljati o tome