Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi monstrumi zive na ovoj planeti?!
@kikser.com ne jedi govna...ovo stvarno nije clanak za tvoje nacional-fasisticke idiotarije...
@starbuck ma kontam da i idiot ima prstohvat savjesti kad su bebe u pitanju...al opet..ko zna..prazna glava ne boli...
Bože sačuvaj ... ! ! ! Kolika količina monstruma živi na teritorijalno malom području ... !!!
Adekvatna kazna ovim psihopatama bi bila, Npr : rezanje obje ruke i noge , i kastriranje... Odnosno ostavio bi im po jednu ruku , da ne mora neko deverat oko njih...
ja mislim da ne postoji dovoljno stroga kazna za ovo, boze sacuvaj...
U svakome gradu postaviti vjesala i panj na glavni trg.Za ovakve,ne znam kako bih to nazvao,gadosti direktno ih dovesti cim se dokaze i bez ikakvih pravnih peripetija ocistiti drustvo.A ovaj panj je za ove siledzije i revolverase,ruku mu odsijeci i nece vise nikada to vam garantujem!
Ova priča je tužna na više nivoa.Ti muškarci, stariji, vjerovatno usamljeni i zagorjeli, pa su ušli u seksualne odnose sa tom osobom iz očaja. A oet ta nana, nije htjela da ta djeca odrastaju sa takvom sudbinom, pa im je radile presudila. Tužno i žalosno.
Bože sačuvaj ... ! ! ! Kolika količina monstruma živi na teritorijalno malom području ... !!!
Hoce li se Erdogan poceti brinuti za ovu svoju retardiranu bracu srbe..oni su kancer ove planete..
vatafak... mislio sam da ovo ima samo u zapadnoj Australiji
Ovo su trenuci da poželim da je ovdje bilo koji totalitarni režim na snazi, koji bi ove monstrume bez razmišljanja osudio na smrtnu kaznu. Doduše možda bi bolji bio doživotni zatvor gdje bi se nad njima do kraja života drugi iživljavali.
Ali jbg ovo je BiH, ako su neki bitni, dokazat će se da nisu ništa ni uradili, ako su nebitni onda će dobiti neke sitne kazne, jer je sistem takav da je za ovakvo nedjelo svaka kazna sitna.
sve ih treba pobiti zivotinje
@puJdoonisam mislila sve srbe nego ove divljake koji su ovo uradili
Bolesno da bolesnije ne moze biti... Smrtna kazna je malo za ovakva (ne)djela!
Streljanje i to prvi u koljeno nakon pola sata drugo koljeno,i kad se dobro isplaču onda treći i četvrti kroz laktove! E onda ih odvesti gore iznad Bugojna za drvo zakucati i pustiti da ih medvjedi pojedu!
Eeeeh jarane , trosak je to .
@Kontracepcija Nije prehlada prijatelju samo sam se postavio u situaciju kao roditelj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji horor.
već pročitano na fahraon stranici, molim vas objesite te zločince.