Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramo Ne moze Rijesiti Dojave O Bombama a da rijesi neki Ozbiljan Problem
Ovo je ozbiljan problem. Vise mi ne lici na maloljetnike.
Usual suspects?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Djeca se sprdaju sa drzavom ali i drzava se itekako sprda sa nama. Od druge najsiromašnije drzave u Evropi, bijednog minimalca, nesposobne vlasti nebitno kojeg kantona, nesposobne i korumpirane policije, loseg zdravstva, skolstva ove dojave su samo pjena na kafi pravi talog je na dnu. Zato narode uzivaj nikad bolje vam nije bilo niti ce biti.
Ma daj ne lupaj o siromaštvu, bolja se auta voze u BiH nego u Njemačkoj, besplatno zdravstvo, putovanja, more..
spasavaj nas ramo....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne mora nuzno znaciti da su djeca, moze biti neko kome se ne radi njegov poso. Ovo postaje ozbiljan problem i imace ozbiljne posljedice po ekonomiju. Koliko roditelja je moralo danas uzeti neradni dan jer u nekim skolama i vrtici su u pitanju.
Trebaju se eMailovi i Telefoni po skolama za javnost ukinuti. Onda nece vise biti brzih dojava, mogu sam jos sa posto pisma slati.
Koji nesposobnjakvoci sjede u stolicama to je nevjerovatno. Doneses odluku da svaki vlasnik neregistrovanog broja ima 7 dana za registraciju istog, a ko to ne uradi ugasiti broj i ubuduce ne prodavati nista bez predocenja licne karte i da vidimo kako ce onda da zovu. Ovo je preslo sve moguce granice i djeca su traumatizirana svim ovim i plus im se uskracuje adekvatno obrazovanje.
Mislis da ce takav zakon u parlamentu prici ... kad je jedno polilovini politicara i njihovim kriminalcima potrebna takva usluga, anonimne kartice, od telekoma?
Samo smrtna kazna.
Sa nasom policijom se i djeca šprdaju ...dajte to riješite nemojte se brukati
slika i prilika današnjeg svijeta - lakše ili draže im dojaviti bombu nego sjesti i naučiti, imaš knjigu, imaš svesku, imaš internet, imaš mobitel, pametan mobitel, umjetna inteligencija... JOK - de ti dojavi bombu, mrsko mi učiti, EKI da ti jaaaa to učim?!?!?!?
Jedan od tih ce za tu glupost skupo platiti. Jednog ce sigurno strogo osuditi, da bude upozorenje drugima. Nije to igra, to je ozbiljno i moze se ih tuziti za terorizam.
Hajd' idite malo hapsiti doktore, ubise 16-godisnjakinju....
Kad roditelji plate kaznu od 20 000KM,svi ostali ce dobro popricati sa svojom djecom kako da se ponasaju.
A mudrosti kako riješiti problem, Bože dragi. Imate policiju, osiguranje i video kamere. Znate da su lažne sigurno i nastavite s radom. Ili je dobro došlo prof.da malo odmore?
Kako ce iko otkriti ista kad su svi pozaposljavani preko stela, nemaju pojma o svom poslu, svako iole strucan je otisao, djeca vam se smiju
Rusija je imala isti problem , hiljade dojava dnevno preko maila. Promijenili zakon i dojave kvalificiraju kao teroristički napad, 10. Godina robije i naravno zabranili glavno sredstvo lažnih uzbuna- Tor.
Ako se maloljetnici šprdaju sa MUP-om, onda smo stvarno neozbiljno društvo.
Zna li mi iko reći da li još postoji zatvor za maloljetnike koji je postojao u Jugi.Ako nema treba pod itno otvoriti jedno odeljenje za maloljetnike i ovakvve smještati na godinu dvije da dođu pameti.
Ma njima bi najveca kazna bila da im zabranis internet na mjesec dva
Stvarno ovi sa kupljenim diplomama će nam doći glave . Ja sam nedavno bio u policiji da platim neku kaznu zbog 12 km na sat preko ograničenja i 2 sata izgubio zbog sporosti i javašluka.
Ovo kad se uhvati strogo kaznjavati.