Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sad je trebao bit i presudžen. A nije ni podognuta optužnica. Svašta.
na zalost da je ubio djete od nekog politicara...odavno bi dobio 30 godina robije...ovdje zivot jednog uhljeba u sluzbi stranki... vrijedi vise od 100 zivota postenih ljudi...
Da bog da ne vidio vise slobode!!! Krmcina ubila dvije djevojke, ucene, uspjesne vrijedne drustvu i svojim porodicama… Krmak ima srece, ja ne bi bio normalan kao njena porodica, vjerovatno bi spalio cijeli zatvor samo da ga ubijem, jer je ubio moje voljeno!
Bog zna kakva leđa ima ovaj narkoman. Pregaziti dvije doktorice u Maju pijan i nadrogiran za volanom. I tek sad optužnica u Novembru. Zatvorite sud.
40 godina za bivola...
U Americi, ovaj ker bi bio na dozivotnoj do sada
Zasto krme ne visi jos?
A sljedeca vijest vezano za ovaj slucaj...optuzeni se izjasnio da nije kriv...treba smijeniti kompletno Tuzilastvo i Sudstvo i sve...tek sad podignuta optuznica...pa sta taj tuzilac radi...nemam rijeci..
Pola godine za podizanje optuznice...aferim na brzini
Dobit ce max 15 god kao i onaj debil sto ubi 2 djevojke kod Zemaljskog muzeja
Malo ste zaboravili pomenuti naknadno utvrdjivanje prisustva metamfetamina u krvi
tek sad optuznica? bog vas hebo pa sta rade oni dosad
6 mjeseci ČEKAMO OPTUŽNICU. Ovaj narod ne zaslužuje bolje. Izlazite i dalje za Gazu i Palestinu dok Vam život prolazi u nepravdi.
Eto svaki dan .i dođe da kazem zbogom Pa ebo te vrag ovo je cirkus
Dobiće dvije godine max.
Polahko, gdje vam se zuri. Poslije Ramazana mozete.
Ja bi mu odsjekao obadvije ruke .
Tako je i onaj neki dan kod predsjedništva Ko*ić E*e* trudnu ženu i drota udario, još mu spid nađoše i pusti ga TUŽILAŠTVO.. Ništa novo narode...
Lipši magarće dok trava ozeleni.