Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Junaci prikupise svu svoju snagu i svu svoju hrabrost i obracunase se sa kletim neprijateljem, mrtvim starcima i staricama. Ovaj junacki podvig opjevan bice u narodnim pjesmama za buduce narastaje. Svaka cast.
To mora da su Bookirovi heroji i rokeri
@nikadrobom Ni mene rode ne cudi sto si budala.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kada se ovakvo sto dogodi u vecinski hrvatskoj ili srpskoj sredini onda je dejstvo fasistickih i genocidnih gena i svi su Hrvati i Srbi gamad i stoka a kada se dogodi u vecinski bosnjackoj sredini onda je pijana budala i nedostatak kucnog odgoja. Masala braco.
Pa i jest fasizam i ovo su fasiti uradili"!!
@lale gator Sada kada sam dozivio da ti ostavis smislen i razuman komentar mogu vala miran umrijeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prije 21 godinu ubijena je casna sestra D.... u Kaknju. Ubica ? Naravno Musliman. Sacekajte dok se zlocinac uhvati i da mu se taj ne covjecanski postupak osudi.Pa onda pisite komentare. Naravno i ja jedva cekam da ga uhvate i najstrozije osude. Sve je moguce. PS. Ubica je bio Katolicke ispovijesti.Na ciju korist to ide neznam. Bolesna je ta Bosna ,pardon njen narod. Pozdrav.
pade mi na pamet jedna stara-da svaki covik dva puta umre...prvi put kad umre i drugi put kad umre zadnja osoba koja ga se sjecala....idiotima koji diraju nadgrobne spomenike....odsjec muda
Sramite se kreteni
aplauz za ove velike junake i za junacke roditelje koji su ih odgojili da budu ovako hrabri..
sa ima veze, ionako su mrtvi
Mislim nema smisla ovo raditi !!! Evo ja svakodnevno prolazim kraj groblja muslimana.Ma niko ne dira.Nije se nikada desilo da policija dodje i uvidja rade.Nikada nista da je iscupano ili oskrnavljeno. Pa je li treba veceras par drugova da nafuram da zakacimo autima i sajlama neci spomenik ili turbe (kako vec zovete) pa da cupamo iz zemlje?
Evo uzmemo za primjer sl.br4 Vekic Milenka. Zena umrla 1987.Djeca joj podigla spomenik.Mozda joj ni dijeca vise nisu medju zivima,mozda su raseljeni po svijetu.I to sada treba srusiti kao da nikada nije ni postojala? Stvarno nema smisla! J vam mater bolesnu...
Takvih bolesnika imas u svakome gradu....i u mom gradu,ne da su dzamije bile srusene do temelja,nego su pojedinci rusili i spomenike.Na taj nacin su silu pokazivali bjezeci od soldateske koja ih je slala u rat.To su za mene bolesnici teski poput Integratora,zadojeni mrznjom i nepostivanju drugog..ni pijanim mi ne bi takvo nesto palo na pamet,gluho bilo
koji idioti majko moja .... ja bih ih uhvatio i od njih tj od porodica naplatio nove spomenike. hajvan se dozove samo kad ga po dzepu udaris
Sto mrzim ovakve idiote... SAMO PO DZEPU IH UDRITE !
Svaka cast ovom nacelniku !!! NEMA POTREBE DA IH OBNAVLJATE ... Samo nemoj da se cudite kada i mi nesto sl. napravimo.Nemoj tada da se pravite budale kako ste vi fini i niste to od komsija zasluzili !!! Ovim se jasno stavlja do znanja sta bosnjaci i dalje mrze sve sto je srpsko ...
Da je to istina ne bi pravoslavna crkva bila u sred Kaknja i dan danas citava. Osudjujem ovaj cin, ali ovi, vjerovatno nadrogirani, debili su u velikoj manjini.
@tarik.sikira Ma to se ne dira cisto radi toga da bi vi pokazali svoju toleranciju ko fol ... Necemo prosipati suplju ! Pa bolje da su crkvu zapalili nego neci grob da diraju !
Zasto Klix nikad nece da objavi kad se Muslimanska groblja i vjerski objekti unistavaju.
O cemu pricas? Od godisnjica zlocina do napada na povratnike do skrnavljenja grobova i bogomolja Kliks vecinski prijenosi bosnjacke a u manjoj mjeri i hrvatske i srpske.
Bakir naziva skole po nacistima, ukida jezike, ostavlja zemlju Turčinu u amanet itd. tako da je ovo ponašanje njegove omladine potpuno logično. Bakir je navalio da po hitnom postupku od 24% napravi fasisticko leglo.
'ebem mater svakom hajvanu koji ruše tuđa groblja, majku vam nenormalnu, pobio bih vas k'o zečeve!!!
Ja od sebe sto mogu reci.... HELQJAFIRUN>.
Mamicu vam retardiranu koja vas osteni fujjjjjj!
nemojmo da spadamo na nivo onih koji su pocinili genocid u Bosni. Ljudi smo.
Reci to Pezicu, Kuduzoviću, Mrkonjiću, Ljakiću , Kapiću i ostalim kvazišejhovima...