Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje u tekstu ne pise odakle je pozar krenuo... klixe, klixe
Menadzer nije pojasnio odakle je požar krenuo... Pričao je o dimu...
Nemaju adekvatnog peotivpozarnog aparata u kuhinji! Kakvi su ovu marifetluci? Vodom gasiti u kuhinji (gdje ima masnoca/ulja i ogroman broj elektricnih instalacija). Osobljw je uradilo sve sto je moglo, ali su mogli svi da idu u zrak... Ako je koristen protivpozarni aparat, neka navedu koji je to bio? Smrk vode na ulje = rasplamsa se vatra ; smrk vode na elektricne instalacije = kratki spoj plus pokrene se reakcija. Bitno je da nema povrijedjenih, ali NEKO mora da snosi odgovornost!
Ko će štetu namiriti stanarima, ako je iz restorana, koga briga za tvoj restoran bezbeli od, stranaca sa, Ilidže ha si ti menadžer
Cuj menadzer restorana hahahahahahaha
Kako vidim ime restorana je "Del Gusto" - nije ni cudo sto se dim tamo prosirio
nedzmin kravu da reklamira, crkla bi. Lik je Peh
Cuj i folova, prosirio se u restoran. Ne pasa, krenuo je iz restorana
Mislim da puno raje ne zanima restoran, nego ugrozeni stanari,namirivanje materijalne stete pogotovo ako je uzrocnik restoran.
Sve nam je u drzavi radi ovakvih nekakvih menadzera
,,radnik,,je postao kao neka niza podvrsta,nebitna vidite kako on ka menadžer o njima prica, kao da i on nije radnik vec on ima tj posjeduje radnike,a požar je skrivio neko,, bitan,, pa svi portali sute odakle je pocelo
Kakav dan...za Hollywooda!
Pa odakle je pozar kreno
E čuj ušo im dim u kuhinju.e moj menadžer sad lijepo platite štetu i poklopi se ušima.Ako ti šta nije pravo ,ganjaj one što su ti izdali dozvolu za rad.
on samo priča da je sve pod vodom