Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vrijeme SDA nije bilo hapsenja za drogu ni FUP ni KS , osim sto su dileri nosali znacke OSE sto im je Osmica davao. Sto govori da je SDA ustvari karteladka stranka
Mene samo strah uhvati ako ima ovoliko droge znaci Boze koliko ima i narkomana
Najgore kad covjek sam sebe laze, a u ovom slucaju kao ti npr.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sarajevsko tržište je nezasitno, mnogi se lupaju po nosu.
ma nema sarajevo pravog bijelog sta vam je
Nije samo sarajevsko vec komplet BiH. Lupaju se apsolutno svi. Od maloljetnika do onih starih đuturuma,od politicara i bogatih do one gole bijede.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast momci! Samo hapsite dilere. Ubijaju nam djecu!! Grad se ocistiti mora!
A svi paketi asociraju na drogu.Znaci,moze biti,a moze i ne biti.Kako tuzioci odluce. Pa imaju li tekucinu za testiranje na licu mjesta,a ne ove gluposti. Cuj asocira??? I oni asociraju na kriminalce i dilere,ali ne znamo. Mozda su ugledni gradjani.
bili otprije poznati policiji i bit će za par dana opet na poslu
ok a kada ce unistavati tu silnu drogu .... jbt a Nešić ministar ..... ??!!!
Kad ih puštaju da ih Ramo i Dino svečano dočekaju ..
Kako nikako da zaplijene kokain??? Samo ovaj sirotinjski asortiman pronalaze
pa oni koriste premium asortiman. i ako ga nadju ide opet njima. nece ga prikazivati
Ako budu članovi kartela ujutro ih puštaju a Konaković i Isak im pripremaju svečani doček kao i onih 30 po aplikaciji kad su pohapsili i ujutro pustili.
Sarajevo se gradi Šerići pare od narko kartela. https://istraga.ba/objavljujemo-prepiske-iz-skya-koje-su-tuzioci-pasic-i-campara-zaboravili-smrk-mi-je-rekao-da-je-isfinansirao-cijelu-konakovicevu-kampanju-i-da-ce-mu-njegovi-tuzioci-pokriti-krivicna-djela
pustite ljude da rade!!! da gram bude gram!!!
ovoliko mogu zaplijeniti bukvalno svaki dan da hoce!
Kad ce biti pusteni, zna li se sta?
Čuj to droga u Sarajevu. Zar na Bošnjačkoj teritoriji ima droge. To je haram
Ne postoji bosnjacka ili neka druga teritorija. Moja teritorija je tamo gdje imam bilo kakav posjed registrovan na mene 1/1, nebitno da li je to kuca u Orebicu ili zemljiste u Visegradu.
Dobro je nama kad ljudi imaju para za drogu, smanjuj plate!!!
Za vrijeme SDA nije bilo hapsenja za drogu, cak je Osmica SDA znacke OSE dilerima djelio. A imovina SDA clanova govori da zapravo SDA radi deogu i da su oni kartelasi i po onoj staroj ...drzi lopova
osta NIP bez robe