Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužilaštvo kad će na red doći ovi veliki igrači iz politike što su povezani sa drogom, pa sve imate SKY vam je dao sva imena, hajte šta čekate radite nešto, znamo ko su Vasković ne samo što ih imenuje nego slike im objavljuje i kodna imena na SKY aplikaciji, pa i čak poruke između njih što su upućivanje, a vi tužioci ponovo ništa ne poduzimate, jadni mi sa ovakvim tužiocima
nikada, glasovi su namjesteni, pozicije su podjeljene, trguju sda, snsd i hdz vec 20 godina, a vjerujem kad bi uveli elektronsko glasanje da bi imali mozda 10% glasova ukupno (ZAJEDNO)
SKY u ovom narko svijetu im je najveći ljubavnik, tajanstven diskretan ali je mnoge ostavio da dobro zaplaču
Mark Zuckerberg direktno umiješan sa Metom, 100%
10000 konzumenata u Sarajevu puta 10 km u prosjeku
META , facebook operacija
Kad ce se hapsiti oni koji podrivaju temelje drzave?
Zašto se ne krene u proces legalizacije marihuane koja bi bile višestruko efektna, prvo zbog poreza na kupovinu marihuane na legalnim mjestima, onda bi bio ogroman udarac Mafiji jer svi bi kupovali legalno, ne bi bilo potrebe za sitnim dilerima, bio bi ogroman porast broja turista, obrađivale bi se površine i površine, imali i jedna stranka u BiH da se zalaže za legalizaciju ima će ogroman broj glasova
Kakvi su nam Politicari takva nam je i Drzava jadni Narod uvijek ispasta gleda da prezivi a ovi samo Udaraju na Sirotinju.
zasto je droga i oruzje izgovor.Kad se vidi po lokacijama hapsenja da se radi o Automafiji !?
Opet guše male biznise! 😂😂😂😂😂😂