Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akademska zajednica je potresena
Tik tok na aparatima
Mirza Hatic se izvinjava Kristijanu hahahahaha
Steroid,dzip,armani torbica,brada,uske farmerke,bugati patike,obavezno sakrivanje iz vjere,svaka slika kaziprst u zraku...e to je ta skupina hamelja...hapsit,nego sta
E svaka čast na opisu
INTELEKTUALCI NA KAZANU OSMICE!!!
Neumaši koji NIJEDAN fiskalni račun ne izdaju nikad neće biti kaznjeni? Ma, to je bajno!
Uhapsise nevine ljude
treba samo tik tok pratit i hapsit ozbiljnooooo
Kada ce SMRKA? Najveci diler
Smrk je na rehabilitaciji, dobio degenek u Neumu
Gdje mogu procitati to? Ima li negdje objavljeno nesto za Smrka u neumu?
U što se pretvorilo Sarajevo. Leglo kriminalaca, političkih diletanata, nacionalista, agenata, drogeraša, prostitucije. Nitko to više ne može riješiti nakon taloga od 30 godina.
A inače je Sarajevo uvijek bilo pojam za anti-koruptivno djelovanje i protivljenje kriminalu.. Svega pola grada 80ih je išlo da radi vale po evropi, gradom hodali Šešelji, Karadžići, Koljevići i slični, a ti ovdje vidiš nacionalizam? Tri vjere uhapšene.. Hajde ne pametuj živ bio.
ovaj ahmic je otvorio charlie chaplin na konto droge.
mafija
"Dine mi pustili me za 5 minuta"
Tko će sada Mandićku održavati
Jazuk.
Sta je sa poreznim kriminalom?
Sve zvucna imena
Šteta,sve zlatni momci!
🤣🤣🤣
I hoce li biti deportovani u svoju drzavu?