Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi ljudi koji ionako nemaju, još im je ovo falilo..m
SRBI ZAPALILI
@CicaSaDrine Svetite se što smo vam terorističku vojsku rasturili ko kokoške?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Minus jutros veliki, e daj na jedan produzni kabal onaj kineski da spojim 5 grijalica... i sve to gurnem pod noge izmedju kesa i robe i majica po 10KM....
Vatrogasci jednom u 100 godina imaju pravi požar na 100 metara od svoje stanice,i nemogu ga ugasiti. Pa za koji k.... primaju platu?
Sve ovo govorim sa profesionalnog aspekta jer sam i sam vatrogasaca ali na nekom drugom standardu i na nekoj drugoj razini. Malo treba i nije tacno da se nemoze sve ovo postici i sa malo novca ali kao sto gore rekoh jb se meni, desava se i sta me briga nece me niko nista pitati niti cu ja sta poduzeti da se stvari poprave. Cast ljudima i profesionalcima koji ne spadaju u ovu grupu ali kao jedinke tesko da sta mogu popraviti. Aferim
Moglo bi se do sutra a da ne pricamo o tome da se mozda neko obuci da moze pruziti baznu medicinsku pomoc dok ambulanta i kvalifikovani kadar ne stignu na mjesto nesrece, mogo bih do sutra listati stvari za koje ljude kako u vatrogasnom tako i u visim nivoima bas zaboli. Ima se posao, daj da se jede i pije (ne bih se iznenadio i da alkohola ima) i da se ubijaju muhe po nogama jer sto da ne, nema odgovornosti niti savjesti, jbg desilo se i slijeganje ramenima.
Vatrogasna zastita na nivou Pakistana, oprema losa, infrastruktura losa, niti jednog hidranta ili drugog izvora vode u krugu od 1km, ono sto kamioni nose na sebi moze efektivno iskontrolisati zapaljen kontejner, nema plana i organizovanja, nema vjezbanja i simuliranja sta i kako postupiti u slucaju da se nesto slicno desi, neadekvatan trening ako ga uopste ima u vatrogasnom (bitno je uhljebiti se).
pijacari su najveca govna Kerim L.
Dokaz nase improvizacije i totalne ne opremljenosti protiv pozarne zastite a sigurno i veliki manjak profesionalnosti. Zbog ovakvih stvari gradjani BiH drzave placaju veliku cijenu na godisnjem nivou. Samo da je vlast u dvogodisnjem nivou odustala od luksuza svakog tipa mogla su se do sadakupiti najmanje 2 kanadera.
a bože sačuvaj. Države jada i bijede. nema aparat za gašenje,vatrogasno iz kamenog doba. Imaju li ti objekti osiguranje. ? Ako imaju ni marke nebi dobili.morali ste imati barem osnovno za gašenje iznenadnog požara.
Strasno sta su Srbijanci u stanju naparaviti!!
Odakle ti dokazi za to? Čiji si ti pa bacaš spinove po klixu
moj rodni grad, al je fakat ruzan
Hamo ugasi cigaru
neplaćanje poreza
:(
Nadam se da mom ---->hodi majki
@patriot90 nije ništa bilo
Pali neko namjerno, a bog dao sve od (najlon plastika), sintetika ?
u Tuzli Bosnjaci najvise jedu svinjetinju Allah vraca 🕋
@CiganskoTurski_srbin. grijeh ne ulazi na usta nego iz njih izlazi.