Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima slovo P otpozadi, znaći rjec je o početniku
ocito brza i neprilagodjena voznja...oduzmite mu vozacku barem na 3 godine nek razmisli i nek sazrije...hoce li platiti svu stetu ????
Ovaj ulaz na autoput je klizav i po suhom vremenu! Crna tacka! Cuvajte se
A vozio je koliko? 180?
Jako opasan zavoj pa i pri manjim brzinama Definitivno velika crna tacka
krivu glavu okrenuo i odeeeeee u krivioglavcima nadam se da je sve okayyyy
Vozim ti ja maloprije i ispred mene lola u bijeloj fabiji vozi 15 km/h ispod ogranicenja, pa se malo nagne ka dragoj, pa je poljubi, pa malo na bankinu, pa na drugu traku, pa izbaci ruku kroz prozor da hvata kisu, pa doda gas pa opet po kočnici i tako 10ak km. Kolona bez kraja iza nas. Elem, da je sletio, svima bi nam olakšao.
Nadam se da će biti sve ok sa ovim što je sletio s ceste. Ali jedno pitanje za tebe Usidjelice: da li se baviš pisanjem? Koji opis, svaka čast. Dovoljno jedan komentar da zaključim ili pišeš, ili puno čitaš, treće nema.
@332 čitam klix svaki dan, računa'l se to? Pišem evo i komentare, u šta se to računa? Ima li neka pozicija za profi pisača, govorim više jezika, razumijem još više? :/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)