Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsiti i odma zatvoriti 5 godina, pa nek svira u Zenici
O kulturi BH vozača je suvišno govorit, psihijatri bi imali šta radit da ih je više nego policajaca. Kao ova ludost ništa manja nije voziti iza nekoga na razmaku od 4 m pri brzini većoj od 180 km/h, pretjecati kolonu i nakon 25 km doći na semafor drugi ispred onoga kojeg si pretekao prije tih 25 km. Oni što ovo rade nisu zdravi, a ustanova koja im je radila ljekarski pregled je napravila grešku.
I pored voznje sto je u suppr. str još ide 160 kmh ccc
Na robiju odmah
Klasični kloc za volanom.
Večina vožača vozi bez vozačke dozvole,samo sto policija nekontroliše pojedine vozače Zbog ovakvih majmuna može poginut necje dijete,majka i tako dalje
Govedooo!!!!
Video nadzor na autocesti zjapi kome i cemu?
Treba imati sprave kao u Danskoj, ako krenes da se pripojis na autoput u pogresnom pravcu, podere ti sve gume...
:( ali nama u TK , se ovo ne moze dogoditi nikad!
takvi seljaci su za zatvora. Uglavnom promaše skretanje pa da seljacina ne bi potrošio goriva on se fino vrati u suprotnom smjeru. Osim toga mnogi voze sporo u lijevoj traci.
Mozda je bio na nekim drogama ili neodgovarajucoj terapiji pa nesvjestan
Meni se isto desilo zena iz pravca vogosce skrenula lijevo umjesto za zenicu ona okrene za stup i tamo na onoj krivini ispod mosta mi izleti i ja je vidio i u drugu traku odem, sviraj blicaj kad vidim gore se okrece hahaha svasta ima kod nas
ništa novo u šeheru
Ako me icega strah, evo ovoga.. zbog degenerika poginuti.. fujj, trajno mu uzet vozacku, nema tu sta..!!
to se desava svaki dan i svugdje u svijetu. Nazalost cesto tragicno. Najlakse je osuditi, glupan, te ovakav, te onakav... ali ce se desavati i ubuduce. Ljudi jednostavno prave greske, nekad jako kobne.
Nista ne kontam...