Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj pterodaktil djikanski nesto relativizuje,spomonjr sala da je bila,hos pametuje roditeljima momka koji je umro...pa fukaro jedna da Bog da ti niko vise ne nasuo kapi brenzona na tom svratistu smrdljivom dok se ne izvinis porodici momka.
Ovaj krezavi seljo osjetio da je mali mek, zelen pa ga počeo handrit. Da mu je naletio neki formiran čovjek od 30-35 godina nabio bi mu crijevo za točenje u gujscu.
Ovo je cisti produkt djece koja se ne odgajaju kao muska djeca, kako ces bolan podnijeti sutra pritisak 2 djece posla placanja racuna. Najlakse se ubiti, treba djecu psihicki odgojiti da znaju teret podnijeti.
ma svi znate samo srat kao da niste nekoga u zivotu zajebavali, jedini los potez ovog covjeka je bi osto je postavio snimak u javnost, ali ovaj bolesni narod je jedva docekao da prosiri to sve na sve strane i napravi od toga haos. Licno mislim da covjek nista nije lose uradio osim sto je taj snimak nepotrebno objavio, a nije znao da je momak labilan jer niko dobar ne bi uradio takvo nesto zbog takvog videa. Muka mi je od vas lesinara
Koja je ovo pumpa?
kaze edo, glupani zeljni slave..
Naj gore je sto je mladic Bosnjak i iz jako siromasne su familije a on je samo tarzio castan posao i eto sta bi
Vlasnici pupmi su strukturi vlasti, sljam
Što mu nisi obezbedio posao kao svojoj deci,i nebi digao ruku na sebe.Jadan li si sa svojim lažima.
Znaci nakon izlaska iz zatvora valja traziti posao. A gdje bi nego na pumpu, jer nizasta drugo i nije.Uloge se promijenile, ima pravde. A prilikom molbe za posao obavezno napisati da li su ga karali u zatvoru.
Čuj to!!
Postoji milion stvari koje su pogresne u ovoj cijeloj situaciji ako se krene hronoloski. Prvo, i da nije bio ovakav krajnji ishod, to je intervju za posao, i to je interna stvar u bilo kojoj firmi. Ne mozes iznositi interne podatke iz firme javno. Drugo, ovako ne treba da izgleda jedan razgovor za posao. Zna se sta je razgovor za posao, a pitanja koja su postavljana veze s vezom nemaju. A trece, tema za sebe je krajnji ishod.. :( pretuzno. Mislim da komentari i osude koje citamo sve govore..
Neka sada sebe snima kad bude ispunjavao molbu za posao,kompleksaši a glup pa nađe da sprda kao slabijeg i ponižava,tako treba svaki poslodavac i nadređeni da dobije po ušima za mobing i kurčenje nad nižim.TITO hvsla to što sam kao radnička klasa bio poštovan.
Vlasnik ko vlasnik, reagovo je jer se prepo za pare i kupce, sad je na belaju a sigurno se i on smijo do juce i tapso veljka po ramenu
Tica90 Uze mi rijec iz usta.
Cim si vidio snimak trebao si ga otpustiti i ogradiri se od idiota.
policija MORAreagovsti ozbiljno na svaki prijavljen mobbning.bilo među vršnjacima,školi,internetu.ovoga će biti sve više.
Sasvim ispravno, vala trebo ga je još dobro izbatinati.