Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadnica mala joj plata pa reketira.
100% Dobice najvise 1 godinu i platiti i vratiti se na posao kao da nista nije bilo nazalost to tako bude uvijek ili ce Ustavni sud reci da su joj ugrozena prava i da ona jadnica ne moze raditi kod privatnika za 700 KM jer ima kredit i navikla je na platu od 2000KM+regres+razni dodaci i da se ona nebi nikako snasla u to strasnom svijetu za raditi zvanom Privatnik.
Samo jedna,jedan od mnogih
Ona se dobro okliznula,ali jos nije pala,ona ce pasti ako joj presude, strpaju je u zatvor i zabrane posau u bilo kojem drzavnom sektoru. Kako nama smeta nacin kako se novinar izrazio,pa i ne kometarisemo mafijaske postupke inspektorice. Samo jos da padne Naida Hota - Muminović, bruka i sramota za prosvjetu u kantonu Sarajevo, pa da krenemo ka svjetlijoj buducnosti👏👏
Mi se ozbiljno trebamo zapitati kakve to ljude Kantonalna, a i Federalna uorava za inspekcijske poslove primaju na konkursima, sve goli kriminalci u tim upravama.
A, konkursi za druge ljude, koji se prijave kao slobodni strijelci kao za NATO strucnjake, a po državnim službama radi sis i voliš, mene bude sram ispred njih kada im vidim " fizionomije", ne daj mi Bože da radim medju njima🌺😊🌺
Cuj koja je pala. Pa nismo na ulici majku mu
Pa pišu se članci prema strukturi (mainstreamu) stanovništva."Pala","zabio gol" (kao da je stolar pa zabija eksere) itd.Dovoljno je slušati voditeljke/e kada izgovaraju "pa-rlament", "te-levizija","ae-rodrom","po-licajaca"gdje se slogovi naglašavaju na potpuno pogrešnim mjestima. Uskoro slijedi:"njiha","nekoji", "nosi HIN", "kod KemA" itd. Demografska slika tektonski promjenjena.
gdje je pala? jel se puno udarila?
Nadam se da nije i ona iz SDA. SDA su pokrali i popljackali drzavu i vrijeme je da prastanu. Neka malo i neko drugi uziva u otimacini a ne samo SDA!!!
Jesu li joj pri tome i novcanice ispale? 🤣
Je li se udarila kad je pala?
iz koje je partije sstranke.... ciji je uvazeni clan bila uticajna inspektoricaa..kojem uticajnom klanu iteresnih svera pripada toticna. !?