Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omladinu nam odgaja internet, Bube, Jakr, bruderi bradice shishe...vratiti obavezni vojni rok, da se nauce radu, redu o diciplini.
ma nece ni to pomoci kad je neko hajvan, nisu sami mladi opcenito je balkan zatucan da ne moze vise
@sarajevowinter nisu Jale i Bube krivi nego rodjetili
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bilo je i prije belaja tukla se raja protiv raje, svako primi batina, nije morala milicija ni intervenisati. Sad u obracunu noz, sjekira, pistolj, automat, puca se u naselju, sve otislo u vraga.
@sapacha ma prije bilo na šake i na fer,dobijes batine ides kuci,a sad odmah nož vadi i bode... Boji se da će biti manji frajer ako primi muški batine...
Dječak je pokušao zaštitit svog' rođenog brata, a obojica su napadnuti od strane dvojice roma, od kojih je jedan nažalost tragično nastradao.. Tako da ne krivite nikoga, ne sudite nikome, i ne pišite gluposti da je dječak nosio sjekiru od kuće. Djeca su krenula na akšam namaz..
"" Narod koji ima takvu omladinu ne treba da brine za svoju buducnost ""
Vratite Titin rezim za ove huligane i primjetit cemo svi rezultat za kratko vrijeme
Ludi bosanci
Da zatvori i sud radi svoj posao nebi puno ovog bilo. Sta ce ubica dobit ? 1-2 mjeseca jer ce neko skupit pare za divno dijete koji nije monstrum.. slucajno ubo u vrat nekoga
ma hajte molim vas....i po zapadu rade sjekire i nozevi....dapace i tu su najaktivniji kurdi,turci, balkanci....
Bitno je da se ovi debili svadjaju oko nata, a sto je zakon o kriminalu bezveze nema veze. Da ovi kreteni dobiju po 15 godina robije pito bi te ja kad bi drugi glumio ramba na cesti
Samo treba izmijeniti krivicni zakon i dati policiji ovlast upotrebe fizičke sile u Titinoj Jugi bogami smo.dobivali batine os milicije i bez valjanog razloga tako da se nije isplatilo glumiti mangupa
Komesar policije Sarajeva Nusret Selimović da ima obraza i profesionalnog znanja zakazao bi konferenciju za štampu i obrazložio građanima zašto je došlo do ubistva dijeteta na Vojničkom Polju. Istim građanima koji ga kao poreski obveznici plaćaju da radi svoj posao. Ali nema ni obraza a ni znanja.
Treba mu ciglu zavezati za daMu i poslati ga u kamenolom da tuca kamen gumenim čekićem!!!!!
Uvedes zone za pretres u kriticnim dijelovima grada ( A. Polje, Dobrinja itd). U svako doba policija ima pravo da te legitimise bez razloga. Nadje li nesto - odmah zatvor. Tako to rede ostali gradovi. Ali kod njih nema babov sin i sl. Svi isti pred zakonom.
Jel ono Katica neki dan pricao kako on vjeruje da ce se poboljsati osjecaj sigurnosti??? Ocigledno da se to i desava ali kod kriminalaca.
Dijete ubilo dijete. MUP-Sistem se bavi uzrocima a ne posljedicama. Svjedoci smo u proteklih dvije godine ubistvima, pljačkama, dilanjima droge na svakom ćošku, “znakovima” za dzeparenja... a sada ubistvima dijece. Pošto je kod ministra MUP-a sigurnost građana Sarajeva prioritet zahtjevamo od Admira Katice da podnese ostavku i prepusti funkciju profesionalcima a ne PR demagozima. Očito ne ide.
Godinama dopuštena i stvarana atmosfera surovosti u našem društvu daje ove rezultate. Mislite da će se neko iz bivše vlasti i počešati zbog smrti ovog dječaka i svih drugih prije njega.
Fortnite in real life.