Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ga kazniti i sto kocka
garant neki trojkas ovako oni u kladionicu potrose zadnju marku i onda im kriv bakir i sebija sto nemaju nista u zivotu
Lagano 6000km kazna I zavrseno
sto on nije skočio
što DJ Krmak veli "odigro san keca na Juventus...."
Hahahaahhahahahahhahahahaahahha
Svako ko ima mrvu pameti zna da u kockarnici ne može biti na dobitku. Dobije jednom, izgubi 100 puta Kockarnice su svakom normalnom društvu ogroman problem, jer kockar ne uništava samo sebe, nego i svoju porodicu, okruženje i društvo u cjelini. Sve naše vjere to naravno najstrože zabranjuju. Kad se pogleda šta činimo da zaustavimo ovo zlo, ništa.
Kocka do kocke - kockica.... žiknut ga ko saksiju.
Šta mu je cvijeće krivo ? Ne kontam .
treba mu kaznu napisati 10k
Cvijece na mostu u formatu saksija zaist ne treba i smeta na mostovima. Najbolji primjer Zenica gdje se zbog cvijeca nemogu dva pjesaka mimoici na trotoaru, ali Fudo ne popusta i pri tome tko zna koliko to kosta, ali treba i drugar sa kojim derneci, a koji drzi cvjecaru da zaradi.
Oprostiti mu. Njegove muke samo on zna.
Godišnja zarada kockarnuca u FBiH je milijarda i po. Kad bi se taj novac ispravno trošio ne bi bilo sirotinje u čitavoj BiH .
Bolesnik izgubio na kocki pa onda iskalio bijes na neduznim saksijama i cvijecem. Kockanje je bolest.
Kazniti političare što su dozvolili kockarnice, još nema gdje ih nema
Treba pozatvarati sve kockarnice, uništavaju porodice, vlast samo gleda poreze da uzme, a društvo propada. Vjernici sve, a kockarnice na svakom ćošku
Svugdje u normalnim drzavama bogati kockaju da se zabave, samo kod nas sirotinja pokusava da zaradi na kocki. Samo se zapitajte dali u Sirokom Brijegu iko kocka.
Kocka svugdje pa i u Širokom...godišnje se u BiH preko milijardu KM baci u kockarnicsms i kladionicama..dakle svake godine dva predivna stadiona kapaciteta od 30 000 sa svim pratećim elementima se prokockaju
Kažete treba ga kazniti? Treba! Ali ponajprije treba kazniti DRŽAVU jer ikako dozvoljava kockanje.