Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve ovo pa i mnogo drugih stvari krivi smo mi svi i policija, mi kao narod sto ne prijavljujemo nista a policija sto ne kaznjava.
Slicne nesrece su se u normalnim zemljama desavale u proslom vijeku. Kad se zbroje svi migranti, polupismeni primitivci iz raznih pripi..ina koji su šljegli na asfalt, odnosno silni "turisti" sa sandzaka, Kosova i arapskih zemalja dobro je pa svaki dan nema slucajeva slicnih ovome.
Eto ti 5 do 12….😩
Hoce li stoka ikad prestati hodati uz i preko pruge?
Nece nikada, zato su pruge u svim normalnim drzavama ogradjene
20 godina idem preko pruge i nikad nista hvala Allahu
Zeljeznice treba zatvoriri.Pola ih ne dolazi na posao,odrzavanje minimalno a i ove nesrece sve uslijed lose sigurnosti.Sta bijase za onaj tragicni sudar u Jablanici?
Haj ba ne lupaj bezveze.
Buraz svugje u svijetu je zabranjeno kretanje prugom i prelazak preko kolosjeka....Samo što to niko ne poštuje i zato se i dešavaju ovakve stvariNikave veze nema održavanje pruge vozova....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)