Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moguce je da su ga ramini sinovi isprebijali treba to dobro ispitati
Tacno u onim celijama mozes se raspadati, derati i zvati, ali niko ni da sidje u podrum i pogleda. Njima je to orilo gorilo, izlezavaju se po dezurani, mobiteli u rukama, i samo kad moraju jave se na sluzbeni telefon.
Odlino , jedan problem manje !
Priveden je zato sto je narusavao javni red i mir, tako pise, znaci maltretirao narod, a za takvo ponasanje i treba privoditi, i ne samo to! Mozda se ku.cio i u stanici, napao/povrijedio policiju ili slicno. U svakom slucaju treba ispitati stvar i informisati javnost!
ta je ovo klixe,gdje su slova u komentarima,koda smo svi mucavi
Jasno ko' dan ta se zbilo!
Zato Klix na objavi ta se dogodilo danas u katedrali u Sarajevu? Jer je Klix sponzor toga?
Samo cistit smece sa ulica.
Ne nije ga policija ubila Nije umro od batina u Marici i stanici
Ubijen od batina u stanici.
Vruce u celiji, nisi bio.
Pregledati bubrege,moda su oba odbijena.
zrtva brutalne policijske torture treba ovo dobro ispitati
Pao na glavu niz stepenice.Tuno.
Imo slabo srce?
esto, u policijskim elijama nema prozora, ni wc.