Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne do Allah nikome
Ugasite komentare.
Da Klix objavi clanak o npr statistikama ili porastu broja samoubistava, da citaocima ponudi strucnu i zvanicnu analizu ovakvih nemilih slucajeva, da dozvole profesionalcima da daju komentar ma ovo...to bi imalo novinarsku vrijednost. Ovako, imam dojam da besposleni novinar pise mahalska desavanja i crnjake ( da odradi kvotu ), a uz to samo sto nema fotografije zrtve.
Ode još jedna duša zbog naših političara! R.I.P.
Znači nije bilo samoubistvo nego baš suicid?
Za one koji više cijene domaći proizvod: suicide (eng) = samoubistvo.
Zašto pišete o suicidima? To nije dobro ni za psihički nestabilne osobe niti je to moralno.
Jadni narod ne vidi izlaz,to su te godine kad nisi za posao a nisi ni za penziju..Laka joj zemlja:(
Jedino se kod nas ljudi sa 50 sami smatraju i ponasaju ko starci, u Evropi skacu ko ludi, treniraju, putuju, a kod nas nekakvi nikakvi vec u 30im
Nigdje na svijetu se ovakve vijesti ne plasiraju !
Mir njenoj napaćenoj duši