Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 21 stoljecu ubistvo zbog medje? Gdje ja zivim jbte 🤦🏻‍♂️
Bilo je toga i stoljecima prije a i stoljecima kasnije ce biti sigurno. Metar zemlje je postao bitniji od zivota, nazalost, najcesce brat brata.
Tuga...Ljudi se prodaju za medju,zemlju,a legnu u nju bez ista .
Najveća greška je što se sve te "medje"ne riješavaju za života starijih,djedova i sl.Kad se sve to podijeli na vrijeme,niko od budućih pokoljenja nema problema..
Jel na prodaju sad ova medza :P
Svi poznajemo bar jednu porodicu gdje je neko otisao davno iz Bosne i dodje jednom godisnje, a redovno se krvi s porodicom oko nekog nasljedjenog komada zemlje...
kakvo smo mi smece od naroda
Pa kakav je to odnos izmedju brata i sestre? Ja bi radje sebe povrijedio nego sestru.
Čuj kakav?! Pa genocidaški jbg ti
Sve su to roditelji krivi zakuhaju cornu djeci sinu dajem sve a kcer govno proklet bio tko god tako uradio djeci svojoj nece dat kceri kci se udala sta ce rec komsije bla bla tragedija
Boze dragi, ja mozga tog. puuu gnjido jedna medja ti vrijednija od sestre da je ne znam ti kakva.
Vazda se fukara oko međe svađala nikad pismen i školovan narod.
Svugdje je ovo ovako, to se desi zbog par cm, imam isto ovako, kazem ako ikad dode ista sl, brate pomjeri metar ako treba, ako papiri pokazu, giometar , nema problema nikakvi, nebi se raspravljo napamet nema sanse, platit cemo popole giometar i gotovo, onda udaraj berlinski, boli me cosak.
Ovo samo kod nas ima. Je..ala te medja.
nemoj hađija necu vise---e i neces
Nije kod Kotor Varosa, nego kod Kotor Varosi... Varos je zenskog roda. Ta Varos, ona Varos, kod te Varosi... Ovim novinarima zaista treba drzati predavanja o pravopisu iz osnovne skole.
Sve to stoji ali da se varos spominje u kontekstu nekog sela il zajednice. Posto se radi o nazivu grada onda ide "kod Kotor Varosa". Ne mozes drugu rijec mjenjati u ovom kontekstu.
Nije mu prvo ubistvo sigurno. A bio kuhar '92.
Dalje nećeš moći sestro !
Međa je najveći uzrok smrti na balkanu izmedju braće, sestara, komšija i nakon toga zemalja. Samo da napomenem komšije, međa je Drina.