Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zekan Helez stari pijanac i tučaroš a Sud dokaza da je i lažovčina...jaran je ovo Nermin 🚜 Nikšića
Ovaj kabadahija ne zasluzuje da bude u SDPu
Kanzu Lezhe Źovla? KANZU LEZHE ŹOVLA!!!!
Zukan?? Jel to neka vrsta pasmine?😄
Jbt niko nizasta nije kriv u ovoj drzavi, a sve pokradeno. Firme unistene, lazne diplome, potkivanja, respiratori....ma ko ce sve nabrojati.
Smijesno
Isto kao i da nije osuđen!!!
6 mjeseci? Zašto ne 1 godinu?
Jedno pitanje ako neko zna nek odgovori Ako su onome u RS oduzeli mandat zbog presude od 10 mjeseci zatvora da li je isto i sa Elezom doduše njemu je uvjetna kazna al je preko 6 mjeseci,
Zašto se strankr ovakvih javno ne odriču. Ovaj lik je star, korumpiran bahat i sklon nasilju. Ako je pravosudni sistem zakazao ne mora stranka. Odjebite ovakve, poruka za sve stranke. Makar ostali bez članova.
Obraz đon. Kafanski kabadahija. U alkoholu trazi spas i kao slag na tortu davanje lazne izjave na sudu. Dokazano sve 1/1.
Kuprešak je to snađu se oni brzo.Utekli iz Kupresa,Bugojno okupirali jos malo i Sarajevo.
Dobar čovjek.
Nema veze,glasat cemo za njega...Volimo mi lazove i lopove,posebno da nam buducnost odredjuju
Eto još jednog razloga zašto ne podržati komunjare, sve ublehaši do ublehaša, naravno da ne govori istinu jer je nevjernik, dok su u SDA vjernici, pošteni i časni ljudi koji ne lažu Sud a kamo li narod! SDA do pobjede!!! 💚💙❤️
akB. novi ministar za boracka pitanja od oktobra,da ispravi lopovluk i izjednaci boracke penzije ,da budu iste jedinu razliku moze napraviti u vremenu provedenom u rovu,i to plafon 100 km,sve penzije ispraviti od 1995,narocito one koje su sami odredjivali na ustrb drugih.Diverzant armije BiH i saborci.