Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni jedan ni drugi neće proći, iz prostog razloga Opozicija! Ne treba tu puno pameti da se zaključi
Izborni zakon kog je nametnuo VP u BiH , stupio je na snagu i izbori će se održati po tom zakonu.
Izbori su zakazan po izbornom zakonu VP Ne moće se u tom izbornom zakonu promijeniti ni tačka ni zarezKo koga ovdje pravi budalama čitav narod Imali ste 4 godine od prošlih uzbora šta ste radili???ništa I sada se neko sjetio da nešto radi koje ne može proči u izborni zakon.Samo nepismeni narod se nada nečemu što se ne može ostvariti.
Papci jedni! Nahranite pse i nista ne dirajte! Za BIH, u ovom momentu najidealniji je Smitov zakon! Dsj da jednom saznamo istinite brojke! Nemoj ko cakijas koji na svake izbore ima 12 deda i 16 nana, od babe i matere u njega!
Ovaj prijedlog da se glasa u opstini prebivalista iz 91 godine kad bi prosao je odlican jer bi ponistio etnicko ciscenje bar na izborima
Ako je taćna izjava Mehmedovića da u FBiH Hrvati zauzimaju (cca 150) pozicija (nebitno koje su) a pričaju Bošnjacima zašto o tome nema diskusije.Možda je to ""nebitno "" ta ove koji su na mjestima dobro plaćeni a bez odgovornosti.
Mehmedović je čovjek kojem je SDA sve dala i ne može mu se vjerovati, dok svaki prijedlog SDA je na štetu Bosne