Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra prica, bravo Becirovicu. Licno se uvjerio prije 20tak godina na benzinskoj stanici nau periferiji Istanbula kada je jedan potomak dijaspore iz BiH plakao kada nas je vidio i cuo da smo iz BiH. Znao je dvije-tri rijeci, dao nam neke poklone i na njemu se vidjela emocija prema korijenima. Treba to povezati i ojacati.
Citam kmecanje SDO botova i to je strasno jedva cekam oktobar da vide kako tiha vecina uzima izbore lopatom i salje ih na smetljiste historije
hajde ti nama zavrsi dvojno drzavljanstvo. Da i mi imamo rezervnu drzavu kao podstanari
Rumenko je šega živa.
et kad budeš ženio ili udavao djecu taj brko je nagodan da kum bude
Kad si se udostojio da odeš povratnicima u RS? A da, oni nemaju keša...
Liče, de ti se malo poveži sa penzionerima koji nemaju ni za lijekove a o potrebnoj zdravoj ishrani ne mogu ni da sanjaju!
Svjestski mediji izvjestsvaju o nabavci 6 Bayraktara i 3 stanice OS Bosne i Hercegovine iz Turske koji stizu vec u januaru iduce godine. U februaru iste godina Turska isporucuje i 5 borbenih vozila kada stize i radarski sistem iz Francuske. 5 helikoptera iz Amerike stize takodje do kraja godine. Ostaje samo jos isporuka BAYRAKTAR Akinci ili Kizilelma kao i turski PVO sistem SIPER O+ i onda se polako uspostavlja vojni balans na Balkanu.
ostaje jos da narod dobro naalaha i to ve da bude balans.
uzmi tekilu svaki put kad procitas "Republiku" tursku
Daj te ljudima dvojno državljanstvo..
One koje su asimilirali u T.? To stanovnistvo je skoro pa izgubljeno mijesajuci se sa njima. To vam je fakt i vazi i za ostalu bh. dijasporu koja se odrice svog porijekla sklapajuci brak s kim sve ne.
A što i nebi? Šta im to mi nudimo osim što ih sramotimo? Svaki dan neki krindž... najbolji primjer Rumenko
^Mogu ovdje odgovoriti rijecima Emira Spahica da ne biras ti reprezentaciju nego ona tebe. :)
Evo ih opet po dijaspori kad dolaze izbori, prevarili sve redom
Ajd ti Denise sa Nikšicem VAŠIM šefom Čovićem na otvorenje MOSTA,man se FLOSKULA I SUPLJE. ŠUTITE u Konjicu dok Milorad vrijeđa u Srebrenicuu, Novi Travnik dobi status GRADA na zahtjev Čovića,imenovali ste Vukoju bez iskustva za Sudiju,lete Helikopteri i maršira Vojska Srbije po BiH, opet ŠUTNJA, jos nam je policija Srbije trebala marširati državom, BJEGNUNCA Galića NE pominjete. Ma velikim B se KUN. EM. O :)
Ok je to sve i kao ibretiti se na Dodoika, ali šta su trebali sa budalom? Dodatno ga provocirati? Mada i ovo u UNu je zatrovalo odnose za narednih 50 godina, aferim...
Čuj rumeni državnik. Svašta ljudima na um padne u Bosni.
::)) kad ga vidim uvijek me smijeh uhvati, najbolje bi bilo da se nikad sa sela nije ni spustio ovamo ::))
Pametno orgaanizovana posjeta. Treba pozvati dijasporu da ulaze u BiH
Ulažu oni, al u Srbiju... Nije niko lud ovim našim reketašima da da kapital na milost i nemilost... U svakoj i najmanjoj kancelarijici ispružena ruka