Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protjerati gowna!
Psihopate sve u ime boga, kao ono moj valja, tvoj ne valja, pa ću te ubiti, večina tkzv vjernika su poremećeni kreteni, koji veze nemaju o religiji, sve što znaju o tome je, da treba mrziti onog koji nije njihove religije. Ako je vjernik i misli da ima Boga, onda treba da zna da je jedan, a nebitno na koji način neko održava obred, zašto mrziti, a tek je pitanje zašto ubiti onog koji se drugačije moli
Crnogorka ili montenegrinka islamske vjeroispovijesti
Ono kad zivis u zemlji koja ti pruza sve mogucnosti da budes normalno dijete i odrasla osoba a ti izaberes retardiran izbor. :D Sto se nisu odselili na Bliski istok eeeee, ne ne, nema socijale tamo i dzabahljebarenja, nego Austrija fina a?
Samo gaziti nogama tu bolesnu dječurdu!
Islamska kopilad se nakoti u Austriji, žive od socijale i onda izvršavaju terorističke napade na istu tu državu koja im je omogućila da žive od širenja nogu.
Ljudi, radi se ovdje o djetetu. Pogriješila je ali je dijete.
Psihopate sve u one boga, ono moj valja tvoj ne valja pa ću te ubiti, večina tkzv vjernika su poremećeni kreteni koji veze nemaju o religiji, s e što znaju o tome, da, treba mrziti onog koji nije njihove religije. Ako je vjernik i misli da ima Boga, onda treba, da zna da je jedan, a nebitno na koji način neko održava obred, zašto mrziti, a tek je pitanje zašto ubiti onog koji se drugačije moli
Ja s 14 nisam znao strane svijeta, kontinente, mjesece... ova planira teroristički napad, otišlo sve qrcu
IQ 50?
Opet aktiviran isil!? Imaju li ovi nešto originalnije! Alkaida, isil a šta je sa Boko haram? Djevojčica od 14 godina problem za austrijsku policiju sa svim informativnim službama i naoružanjem poput osrednjeg NATO-a pa ako i to nije dosta mogli bi dovesti IDF oni imaju puno iskustva ne samo sa djecom već i bebama od čak 3 mjeseca!
dobro išibat
Boško Buha, narodni heroj iz WW2 je imao 14 godina kad je došao u partizane a to što neki nisu znali s 14 "kako se djeca prave" je kompletna laž. Djeca to znaju i prije 10 godine.
ovaj slučaj je za socijalnog radnika i psihologa..djevojčica je nije ratni zločinac..zaigrala se osječanjima događanja u Gazi...treba joj pomoći...
A da se malo piše o genocidu Rusa nad Cerkezima?
ma ja o dzihadistima treba cutati...
JOŠ JEDNA LAŽNA I NEUTEMELJENA SLIKA O MUSLIMANIMA. CILJ IM JE DA NAS PRIKAŽU U NAJGOREM MOGUĆEM SVJETLU, KAO TRERORISTE I RAZBOJNIKE. TO JE ONO ŠTO IM TREBA. KRIVAC ZA SVE I SVAŠTA! NEKO U KOGA ĆE MOĆI KADA POŽELE DA UPERE PRST. DOBRO NAM JE POZNATO DA IM SMETAMO, ALI NIKAD SE NEĆEMO ODREĆI SVOJE RELIGIJE I IDETITETA.
brate, popij sta za smirenje.
Znate li kako izgleda djevojčica sa 14 godina?, 4 godine prije punoljetstva. Ko ovdje kome ispira mozak i za šta se mase pripremaju?, možda oduzimanje djece od roditelja.