Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz naslova se može zaključiti da je džermani protiv ulaska bih u eu... Bem ti pismenost novinarčića ovog
Ma samo odlazak iz ove vukoebine spasava normalnog covjeka, sve ostalo je varka. Volim BiH ali politiku njenu i ove sve separatiste i ekstremiste ne. Unistise sve pred sobom. Ljigavci.
Koji smo mi bolidi jbt pravimo proteste u Njemackoj a Fadil na planini negdje gleda na TV pije čaj uz vatru kamina i umire od smineha
Na transparentima je samo Bosna, a gdje je nestala Hercegovina ?
Uh komentara :)))))) Dusmani! Ako vam je slucajno promaklo, skontajte da je od '92 do danas proslo 30 godina. Danas je 10-godisnje dijete koje ste tada protjerali danas obicno akademski obrazovan 40-godisnji uticajan gradjanin, priznat na svom poslu i u zivotu. Koji konstantno pomaze porodicu u BiH, na odmoru ostavi u BiH vasu godisnju platu, sjedi u Bundestagu i sl. Nix Baustelle!! Baustelle war 1992. :)
odstampani transparenti a protestanti se vjerovatno vode ovdje kod nas da rade u nekoj opstini pa im rekli ajd malo zakuvajte pomozite bakiru ili te brisemo sa spiska zaposlenih.da prao iz srca protestvuju napisali bi rukom transparente
bili su Nijemci i protiv rata 92 pa šta smo imali od toga
Ulazak u EU skoro nemoguć. A SDA i ne želi. Tako da sve za džaba... Pošaljite samo lovu jer nam je sve teže.. Možete i dalje demostrirati
Ja niti ne znam tko je na vlasti u Stuttgartu,ali brate dobro se zivi.Ovdje svi pomazemo svima iz bivse Yu.
Ocito je dijaspoara svjesnija od Domacih...koji su idolentni i cekaju da im neko drugi rjesi probleme..
ne laži katoliče hrvatski,znamo njemačku licemjernu agendu na balkanu
Ma ja, izaberete Hrvatima svoje ljude u institucije i onda hoćete preko institucija. Držite se vi svoje Njemačke, ionako ste se sve i jedan dijasporac odrekli BeHa državljanstva zaradi Njemačkog.
Gradžani Štutgarta su iskazali jasan stav.
Koliko majstora za rigips na skupu❤️
Josip Juranović, Hrvat čisti i pravi. Zar zbilja mislite da će da toleriše vaše igre sa Komšićem i ostale gluposti iz bošnjačke kuhinje? Ili će da stane na stranu svog naroda kojeg pokušavate da obezvrijedite?
Naravno.
Tako je,bez podjele i ulazak u EU.👍
Pise "make love not war" hahahah pa jedino vi muslimani o ratu pricate, nevjerovatni ste stvarno